woensdag 29 december 2010

Gaat het lukken?

We willen er zelf graag voor gaan,maar nu moeten wachten op het werkvisum van Johann.Ze zijn in amerika streng en terecht,want ze geven geen visum aan een buitenlander als het werk ook een amerikaan kan.Het geluk is misschien wel dat wat ze Johann voor vragen veel werk ervaring voor nodig is en het niet zomaar te leren is.Hopen dat we begin volgend jaar ook echt meer weten,want je raakt wel een beetje onrustig van.Niet weten waar je aan toe bent.

En dan onze huis nog,we gaan het niet verkopen als we terug komen hebben we een bekend stekkie terug ook misschien wel goed voor de kids.Maar we mogen niet zomaar ons huis verhuren van de hypothekerverstekker,de baas van Johann mag het wel.Maar nu maar ook afwachten of die daar wel belang bij heeft.Er komen vaak genoeg mensen uit buitenland om hier te werken in nederland.En voor die mensen huren ze ook huizen.

Het is dus nog wel allemaal onzeker voor ons,we kunnen nu alleen maar wachten.

zondag 26 december 2010

Amerika .here we come

Pfpfpfpfp eindelijk is het zover,volgend jaar gaan we met ons gezinnetje voor 2,5 jaar naar America.

Ongeveer 3 jaar geleden waren we daar ook mee bezig ,via Johann`s werk en we hadden het toen ook al ver .....trok het bedrijf zich terug...was begrijpelijk in America was het niet voor elkaar en de werknemers konden er niet heen.Maar wel balen toen voor ons.


Maar wat gebeurdt er nu...ze hadden nu weer mensen nodig voor Frankrijk en America.Frankrijk is 2/2,5 jaar en America 3/6 maanden.America viel voor ons af....misschien is Frankrijk wel wat.Johann zat daar al voor zijn werk...misschien kunnen we daar ook heen met ons gezinnetje.Alles laten uitzoeken en het kon mooi,maar we hadden toch 1 probleem en daar zaten we mee .....school voor Bruce ....het zou allemaal niet zo mooi uitkomen en we hadden steeds meer het idee....dit gaat ook niet door.Het gaat gewoon niet meer worden voor ons.

Totdat wij een telefoon kregen...dat J zich hard had gemaakt voor ons om toch naar America te kunnen en dan wel voor minimaal 2,5 jaar...kan uitlopen tot 5 jaar.We waren helemaal verbaasd omdat we die droom niet meer zag gebeuren en ook niet meer aan dachten.

Maar we gaan wel ....kids na ze van de schrik zijn bekomen zien het ook helemaal zitten.We hebben ook veel met hen gepraat...want het gaat hun ook aan ...en wat Bruce en Maroeska ervan vinden is ook heel belangrijk...want dat neem je wel mee in je beslissing.Ze vinden het eng en gaan zekers hun vrienden hier missen....maar ze willen ook de uitdaging aan.......en spannend natuurlijk.

Johann gaat waarschijnlijk Januari/Februari er heen als zijn visum klaar is.En wij gaan zo snel mogelijk...we moeten nog veel regelen...ons huis verkopen/verhuren.....wat kunnen we mee nemen ....en wat moet je laten opslaan.Dat wordt gelukkig ook door de baas verzorgt de opslag van onze meubelen.De kids en ik ga uiterlijk juni/juli naar America.

Afscheid nemen...dat gaat ook gebeuren....dat je elkaar niet meer in het eggie kunt zien...je hebt skype en mail.....maar dat is niet hetzelfde als effe een bakkie doen......nu gaan we dat maar samen voor de pc via skype een bakkie doen hahahahah.Alleen wel goed afspreken wanneer en de wekker zetten....we zitten ook nog met tijd verschil...als het goed is ,is het daar 8/9 uur vroeger.

En waar gaan we naar toe ,we gaan naar Hobbs in New Mexico,aan de mexicaanse grens.Waar de natuur heel erg anders is als hier,de steppe.
Waar we ook wat andere dieren kunnen tegen komen brbrbrbr
hahahahha,zoals slangen,black widow en een schorpioen.

En onze doggie gaat ook mee wordt ook vergoed door Johann`s baas.
Daar zijn we heel blij mee,weet niet of Zorro dat is want hij gaat ook vliegen hahha....we zorgen ervoor als het zover is dat hij helemaal knock out is .

Dus wij gaan een spannende tijd en zekers ook een leuke tijd tegemoet......


WE GAAN ERVOOR WE HEBBEN ER ZIN IN