dinsdag 19 februari 2013

Dancing op school

Maroeska en haar klas met nog twee andere 5th grade,hebben in 1 week dansen geleerd op muziek uit de jaren 50.Knap wat de dansleraren er snel in hebben gekregen.We hebben ontzettend genoten en was eigenlijk wel te kort.Leuke muziek en om te zien hoe de kinderen er zelf ook van genoten.

Ik ben eerst de klas in geweest om wat foto's te maken,en daarna natuurlijk van de voorstelling.



















En ook nog beroemd geworden door het dansen,ze stond ook in de krant de volgende dag.




Maroeska's Birthday Party

Dit was haar laaste verjaardags feestje in Amerika,ze is al weer 11 jaar geworden.....bah wat gaat dat snel en wat is ze ook al groot............vele veranderingen voor haar zoals geestelijk en lichamelijk.......

Het begon ook als een echte Amerikaanse feestje.......van de vier waren er twee op tijd.....en de andere twee echt later.We zijn maar vast begonnen met schilderen,ze hebben een mooi schilderij gemaakt en dat ging over de zomer,wat je erbij voelt .Leuk om te zien wat ze dan bedenken.








En eindelijk waren die andere twee er ook,en zijn ze gaan eten......een Nederlandse broodmaaltijd.





Toen naar de slaapkamer van Bruce,want daar sliepen ze allemaal, kon ik alles effe opruimen. en geestelijk voor bereiden op het volgende project hahaha

 
Shayna,Alexa,Maroeska,Sydney en Zera
 

En toen gingen we effe relaxen met een maskertje.En vonden we dat leuk euh,euh ??????


Ze hebben een spelletje gedaan..... samen met Johann en Bruce hebben we overal in het huis briefjes gelegd met de volgende aanwijzing,waar ze nu moesten zoeken naar de volgende aanwijzing tot ze bij de koelkast terecht kwamen in de garage en daar lag een zak chips

En nu eindelijk de eet spelletjes,eerst geblinddoekt eten proeven en raden wat het is........en daarna elkaar yogurt eten geven ......ook met een blindoek om......volgens mij vonden ze de spelletjes wel leuk.




















Gelukkig hadden we allemaal een vuilniszak om.....wat het was een zooitje hahaha.En daarna omkleden klaar maken voor de nacht ,film kijken met snacks erbij.



De nacht was wel vermoeiend,er bleef ook een meisje slapen die het moeilijk vind om ergens anders te slapen.Ze heeft al eens geprobeerd maar dat ging toen ook niet,haar ouders hebben haar midden in de nacht opgehaald.Maar ze wou het weer proberen,maar ze bleef maar met haar ouders texten,en die gaven ook al aan het kan niet we hebben wat gedronken.Ik heb met haar op de bank gezeten met een deken om,zij tegen mij aan in de armen ,eindelijk viel ze in slaap,het was al onder tussen 3.30/4.00.

Maar je slaapt niet als je recht op zit,je dommeld wat en tegen 6.30 werd zij al wakker.Ze heeft het gered maar vraagt het niet hoe hahahahhaha.Dit was de eerste keer dat ik na een feestje zo kapot was hahahha.

Hier nog een foto van Maroeska's taart,die kreeg ze maandag 1 dag voor haar verjaardag,want zonder dat zij het wist hebben we mensen uitgenodigd voor haar.



Ja ik kan het ook niet helpen ,ze is gek op kleur zwart en doodskoppen..........