zondag 10 juli 2011

Op weg naar de rocky Mountains 2

Het was een super rit naar nederland en een ander weg terug.We kwamen ook door Jamestown een klein gehuchtje in de bossen.En daar zagen we een huisje op/tegen de rotsen aan.Het zag er heel spannend uit,op die houten palen.





En in de omgeving van het plaats waar we zaten,zagen we ontzettend veel van deze dieren.Wat zijn die schattig om te zien.Denk dat de bewoners er niet meer zo blij mee zijn,zoveel zijn er van.
Wij vinden het een leuk stukje natuur om deze diertjes niet in een dierentuin te zien,maar in hun natuurlijke omgeving.Het zijn grappige dieren ,prairi hondjes.


En toen stopten we bij een grote mall,met veel verschillende winkels.En daar kon ik een tas en kleding uit zoeken voor mijn verjaardag.Dus ook maar gedaan een hele mooie tas en ontzettend leuke rok,wat Bruce nu weer tegen mij zegt,wat een flower power rok hahahha.

En ja toen was het 9 juli,ben verwend met de kadootjes ....en ontzettend veel mail gehad.Was hartsikke leuk.En toen de kids wakker waren hebben ze ook nog voor mij gezongen.En ja in de auto op naar de rocky mountains,ja wordt eentonig maar de rit ernaar toe was heel mooi.


Lekker even gestopt en koffie drinken,en dan weer verder,maar eerst nog een foto maken van de beekje wat al bijna over de oever ging.


We kwamen daarna op de weg naar de rocky mountains national park.Nou dat was een belevenis elke bocht was mooi en daar achter zag weer anders uit,we bleven foto`s maken.En we zijn 3489 meter hoog geweest.En koud dat het er kon zijn hahahha en wij waren natuurlijk gekleed op 26/30 graden.We hebben bijzondere dieren gezien die daar dus lekker in het wild rondlopen en wat een uitzichten.We moesten ongeveer 60 km door het park en hebben er wel ongeveer 3 uur,doordat je natuurlijk niet hard kon,maar ook stoppen voor het uitzicht.Hier komen gewoon wat Foto`s en geniet ervan zoals we dat ook hebben gedaan.














En dan denken jullie,zo Miranda jij hebt wel een hele mooie verjaardag zo.Nou dat klopt,maar het was nog niet afgelopen.Eindelijk waren we bij het huisje,rond kijken ziet er goed uit oud maar goed.hier kunnen we ons zekers wel vermaken en dan de uitzicht en de omgeving.Maar dwaal een beetje af,ik heb van Bruce een nekmassage gehad,die voel ik nog hahahha zo goed was die.En van Maroeska heb ik een hand massage gehad en die was lang en heel lekker,heel erg ontspannend.Dus het was een hele mooie en bijzondere verjaardag heb goed genoten.

Dit was dus het verslag van de weg er naar toe,en nu zitten we er.
Tot de volgende keer.
Groeten van ons allen











3 opmerkingen:

  1. Miranda, jullie hebben weer heel wat gezien en veel indrukken opgedaan. Geweldig! Wat zullen jullie hier nog veel aan terugdenken als jullie weer thuis zijn! Maar zover is het nog lang niet!
    Geniet er nog maar lekker van!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige reisbeschrijving heb je weer gemaakt. En een verjaardag in de sneeuw als je hoogzomer bent gewend lijkt mij ook een hele belevenis. Ik geniet van je verhalen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk reisverslag zo Miranda! Het is alleen geen stokstaartje, maar een prairie dog. Erg leuke beestjes, we hebben ze hier ook gehad!

    BeantwoordenVerwijderen