zondag 9 oktober 2011

Roswell

Nou dat was zaterdag wel heel erg spannend toen we aankwamen in Roswell.We voelden ons wel onprettig daar,en twijfelden ook wel of we echt wel uit de auto zouden gaan.We hebben heel duidelijk met elkaar gesproken,en besloten het toch te doen.Maar wel heel dichtbij elkaar blijven.
We hebben ons nog niet zo erg onveilig gevoeld in amerika.

Dus uit eindelijk toch maar de auto uit en om ons heen kijken,of het wel veilig was.En dan met een stevige pas naar het museum toe.Pfpfpfpf dat hebben we gered.We voelde gewoon dat we in de gaten werden gehouden.

In de museum voelden we ons wel prettiger,er waren daar ook meer mensen.Nou dat was een bijzonder bezoek zeg...........................wat een aanfluiting hahahaha.Hele verhalen hoe ze het wel niet ontdekt hebben.En wat ze gevonden hebben.Krantenknipsels,een radio uitzending kon je luisteren,foto`s zagen we,verhalen van mensen die mee genomen zijn door aliens.

Rontgefoto`s van handen,waar een klein stukje metaal in zat,wat dus van de aliens kwamen ,die hadden bij de mensen in hun lichaam gedaan ,voor onderzoek of zo .Het metaal kennen ze niet ,wordt niet op aarde gemaakt.

Wij vonden dit echt amerikaans en moest je gezien hebben.We zijn daar te nuchter voor,en zulke verhalen hoor je nu niet meer.Dat mensen worden mee genomen door aliens.En er zijn geen foto`s gemaakt van de aliens die ze gevonden hebben,alleen maar verhalen.En poppen die nagemaakt zijn.

We voelden ons steeds meer op ons gemak,want we hadden nu wel door dat de aliens waar zij over hebben,waren wij dus niet pfpfpfpfpfp.Dus we durven toen ook wel door Roswell te lopen,hahahaha.







En op deze foto was net echt,je hoorde ineens kabaal en lichten begonnen te flikkeren.Er kwam rook uit de ufo,die ging zogenaamd landen.En toen die geland was,hooorden je piep geluiden.De aliens waren met elkaar aan het praten,en de hoofden bewogen ook.Nu ik het zo neer schrijf schiet ik al weer in de lach.Het was gewoon lachwekkend,voor ons dan.




       En nu komen twee foto`s,en mijn vraag is ,wie is de alien,best moeilijk hoor,neem je tijd.



                     En nu een paar foto`s van Roswell en 1 van de natuur onderweg.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten