maandag 19 maart 2012

De terug reis

De terug ging wel snel veel km gemaakt,maar ook nog leuke dingen gezien onderweg.We sliepen de eerste nacht in Williams,Arizona.Ligt aan route 66.Het was een klein dorpje ,maar zag er gezellig uit.En het hotel was heel goed.

 Nog wat foto`s wat we onderweg hebben gezien.Hier kijk je de Black Canyon in.Daar kom je langs als je vanaf Hoover Dam richting Williams gaat.



En op deze foto zie je drie verschillende soorten bergen,de ene  plat,andere puntig ,en een lijkt wel op zand.Vond wel heel apart dat je dit zo samen zag.


En vanuit Williams zijn we naar Deming gereden in New Mexico om daar te overnachten.

Je ziet onderweg heel veel rivieren,grote en kleine,maar wat raar is ze zijn bijna allemaal leeg.Heel soms zit er wel water in ,maar dan een klein stroompje.Ben wel benieuwd hoe dat komt.

                                                       Hier heb je een droog rivier.


We reden op een weg meer dan 100 km en we zijn er 5 auto`s tegen gekomen.Dan voel je wel alleen hoor,en km ver kun je kijken.



Onderweg nog natuurlijk een stop voor de lunch,een heel mooi plek ,aan de Luna Lake.





En ja hoor daar was het Deming,waar we gingen slapen.Nou dat zag er echt niet leuk uit.Kun je op de kaart natuurlijk niet zien,maar daar heerste heel veel armoede.We hadden echt zoiets van naar het hotel en alleen nog even weg voor een hapje.Het hotel was goed,we reserveren veel bij Best Western,en het bevalt ons goed.We hebben onze ogen echt uit gekeken daar.We zagen ook nog een dakloze die samen met zijn hond op een hoek stond.Dichtbij het hotel en op de terug weg ,zijn we gestopt en hebben wat gegeven.En hij vertelde ons dat hij al 38 jaar op straat leefden.Daar moet je echt niet aan denken zeg.Je kon zien dat hij goed voor zijn hond zorgde ,die zag er goed uit.

En dan ga jij verder om lekker straks onder de wol te kunnen kruipen ,veilig en schoon.En buikje gevuld.

Volgende dag op tijd uit bed,en naar huis,we wouden nog ergens anders langs gaan,maar omdat we niet hebben goed opgelet.......................het waren mile en geen km............kon dat niet door gaan.

We hebben omdat het toch al wat langer ging duren,gekozen voor een binnenweg en geen highway.Dat was een goede keuze ,we hebben nog mooie natuur gezien onderweg.

          We zijn via Carlsbad gegaan en voor dit plaatsje,heb je nog een mooi natuur park.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten