zondag 10 juni 2012

Rondtrip Dallas,Memphis,New Orleans,Houston en Fredericksburg 2012,New Orleans

En zo gingen we weer op weg,alles weer ingepakt in de koffers en in de auto,eten en drinken mee.Op weg Naar New Orleans.




Het was heel erg mooi groen onderweg,echt volle bossen.Dat kennen wij zelfs in Nederland niet.
De rit ging weer vloeiend zoals gewoonlijk met onze chaffeur.


Toen we in het hotel zijn aangekomen,hebben we verteld wat de bedoeling was in New Orleans.Een Swamp tocht en naar de Bourbon street.We moesten de volgende dag op tijd uit bed voor de Swamp tocht,want het was daar heel erg warm en plakkerig .De vochtigheid is daar ook hoog,dan heb je gelijk een ander warmte.We hebben daarom voor de toer van half 10 gekozen,en daar waren we heel erg blij mee,want het was al best warm zo vroeg.





De lens van de camera besloeg gewoon.

Eindelijk aan boord op een klein laag bootje.Wat was dit gaaf zeg,we hebben allemaal ontzettend genoten zeg.Vooral toen het bootje zijn pk ging gebruiken.Kwamen er speciale kapsels te voorschijn hahahhaha.




Wat hebben wij daar mooie dingen gezien,mooi natuur,vogels,bloemen en veel krokodillen.En van dichtbij hoor,vlak langs de boot zwemmen.Onze gids gaf ons ook mooi de tijd om foto`s te maken.De krokodillen werden gelokt met marsmallows en een worstje aan een stokje.Sommige wouden helemaal niet komen,volgens mij krijgen die gewoon te veel zeg.We kwamen ook langs een "dorpje" van de Swamp People,kon je zien hoe ze daar leven.

Wij kijken hier vaak naar een programma de Swamp People,die mogen in een bepaalde tijd krokodillen vangen.Je zag gewoon een stukje zelfde natuur en soms zag je de tags hangen voor de krokodillen te vangen.Dit was een super gave toer,en we hebben allemaal met een giga smile op ons gezicht gezeten.Het was toppie.



























En van daaruit naar de Bourbon street in New Orleans.Wat zie je daar mooie gebouwen met balkonnen.Er was nu geen zingen op de straat,omdat we daar in de week waren.Maar dat mocht de pret niet drukken ..............hahahhaha...................We hebben daar lekker rond gewandeld,winkeltje in en uit.Maar wat werd er ineens warm zeg tegen 15.00,drukkend,klammig,niet fijn meer.We zijn daarom ook weg gegaan.Maar genoten ....JEEEEEEEEEEEE..........












Was ook weer een geweldige dag,en ja de volgende dag voor iemand anders.Bruce ,hij is dan 14 jaar geworden.Pfpfpfpfp wat gaat de tijd snel zeg,en wat is hij al weer groot.....................hij heeft het eindelijk bereikt...........hij kan zijn mama kleintje noemen..............hahahhaha.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten