woensdag 13 juni 2012

Rondtrip Dallas,Memphis,New Orleans,Houston en Fredericksburg 2012,Fredericksburg

Zo op weg naar onze laatste bestemming voor we naar huis gaan.We hebben in Llano overnacht in een hotel,dat is dichtbij Fredericksburg.Een klein dorpje waar niks te doen is,maar wel een mooie uitstraling.Een Castle(vinden de Amerikanen),leuke kleine winkelstraat,een mooi brug met wat ruige natuur eronder,een antiek winkeltje,en die gewoon al haar/zijn spullen buiten laat staan.Hoef je in Nederland niet te doen,ook niet in een gehucht,kom je volgende dag is alles weg.












De volgende dag op naar Fredericksburg,maar met een klein omweg.We zijn via de Enchanted Rock gegaan.Geen spijt van, een mooi stukje natuur zeg.




Enchanted Rock is een berg van het type inselberg in Llano County in de Amerikaanse staat Texas. De berg is een enorme formatie bestaande uit roze graniet in de Llano Uplift op ongeveer 24 kilometer ten noorden van Fredericksburg en 24 kilometer ten zuiden van Llano.

 De berg ligt in het Enchanted Rock State Natural Area dat zowel de berg als het omliggende land omvat en ligt in twee county's: Gillespie County en Llano County, ten zuiden van de rivier de Llano. De berg is gelegen op een oppervlakte van 260 hectare en steekt met 130 meter boven het omringende landschap uit.

 Daarmee heeft de berg een hoogte van 556 meter boven zeeniveau. Het is het grootste rotsblok in roze graniet van het type inselberg in de Verenigde Staten.







En daarna was tijd om te shoppen ,apfelstrudel en natuurlijk snitzel eten in Fredericksburg.Toen wij op terug reis waren van San Antonio,kwamen we door Fredericksburg en toen lazen we op een menu kaart dat ze hier ook snitzel hadden.

Dus al vanaf pasen zitten wij hier al te water tanden,maar ja het ligt natuurlijk niet om de hoek hier.Het is 6 uurtjes rijden.Zo konden we mooi op de terug weg langs,en of we hebben genoten zeg.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm het begint weer te lekken in mijn mond hahahaha.












En dit was de einde van een geweldige rondreis,zeer vermoeiend,maar zeer zeker de moeite waard.We hebben ongeveer 5000 km gereden.Weer mooie dingen gezien,genoten,lachen,huilen alles was er aanwezig.We vonden het heel leuk om Tante Luana en Oma Buurvrouw onze leven hier te laten zien en voelen.We hopen dat ze net zo hebben genoten als wij.Bedankt voor alles dame`s.Het ging heel erg snel.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten