maandag 14 januari 2013

Ze blijven ons hier verbazen

Op nieuwsjaardag hadden we zin om uit eten te gaan,gekozen voor Applebees.
We wisten ook allemaal wat we wouden.........spareribs mmmmmmmmm..........Dat was natuurlijk gemakkelijk.

Eindelijk zover kregen we ons eten,hmhmhm...het smaakt wat aangebrand....spareribs omgedraaid....was de onderkant helemaal aangebrand en niet alleen van mij ,maar ook van Johann en Bruce,Maroeska had geluk.

We hebben wel eens vaker dat het niet klopt of wat vergeten wordt,maar ik had daar nu echt geen zin meer in,en heb de serveester geroepen en dat dit zo niet kon.Kregen we nieuwe spareribs,komt ze later weer aan is er nog maar 1 rank,balen natuurlijk....maar oke....eet Johann en ik wel een staek.
ik bekijk de sparerib van Bruce dezelfde verhaal onderkant aangebrand.Je kunt je wel voorstellen we waren nu echt boos,de serveester kan er ook niks aan doen,dus hebben we nu om de bedrijfsleider gevraagd.

De bdrijfsleider was niet blij natuurlijk dat er een klacht was............maar je raad nooit wat hij hoe dat kwam..............De kok was dronken op zijn werk gekomen....hahahah ja dat kan dus hier gebeuren..... en dus naar huis gestuurdt en die gene die het nu moest doen ja....je raad het al geen ervaring,zelfs de bedrijfsleider stond in de keuken te bakken.

Maar wij waren natuurlijk niet blij meer en het gezellig uit eten was helemaal weg......het is opgelost met dat wij drieen steak zaten te eten,en korting hebben gekregen.Maar dat heeft voor ons niet meer geholpen,wij gaan daar niet meer naar toe.

Begin Deze week met de juf van Maroeska gepraat en gewoon gevraagd hoe Maroeska het deed en of alles goed ging.Vroeg ze of ik mee wou op de gang,want ze moest me toch wat vertellen.Ik had zoiets van oke wat zal ze uitgehaald hebben.

In de pauze,Maroeska deed met wat vriendinnen een speeltje...truth or dare.....Op zich niks mee............maar ja Maroeska kreeg een opdracht omdat ze dare koos.....en ja Maroeska is geen bangerd en die doet het ook..........en ik dacht oooh jee wat zal gedaan hebben.

Zitten jullie goed,want ik ben natuurlijk hier heel erg van geschrokken,en graag met niemand verder over praten hoor.

ZE HEEFT EEN JONGEN OP DE WANG GEKUST...................HAHAHAHHAHAHAHAHA.

En dat is hier natuurlijk heel erg schandalig,en ik maar denken wat heeft ze voor ergs gedaan........moest wel natuurlijk wat lachen,maar proberen mijn gezicht in de plooi te houden hahahahha.

Ja wat moet ik hier nu mee.....niks natuurlijk..heb alleen tegen Maroeska gezegd niet doen dat kun je hier niet maken.

Johann ging vorig week voor controle naar de dokter voor zijn rug,en ze nemen dan elke keer als je komt ook je bloeddruk op.Nu dus ook weer..oh zei de assistente ,je bloedruk is wel hoog.En terwijl ik medicijnen gebruik voor mijn te hoge bloedruk zei Johann tegen haar...........ach ja zei de assistente de bloedruk meter heeft kuren deze werkt niet goed........en ze loopt weg........maar komt niet terug met een nieuwe om het nog eens te checken...............?????????????????

Het is en zijn en blijven een apart mensen de Amerikanen.Voor mij/ons dan.



dinsdag 1 januari 2013

Oud en nieuw 2012/13

Dit was onze laaste oud en nieuw wat we hier in Hobbs vieren.De grootouders van Aurora waren hier de hele avond en Bruce had drie vrienden uitgenodigd,die waren er s`middags al.Ze hebben hier ook gegeten,had een grote pan vol met macaroni gemaakt.Voor Maroeska was het een rare dag,geen Aurora waar ze naar toe kon,ze liep wat met haar ziel onder haar arm.

We hadden nu ook vuurwerk,hadden we gekocht in Texas,ik had al gebeld met de politie hier in Hobbs of je dan ook vuurwerk mag afsteken en dat was geen probleem,je mag zelfs het hele jaar door doen,als er geen verbod wegens droogte.

Dan snap ik niet waarom er hier geen vuurwerk wordt afgestoken,best kaal hoor.

We hebben het allemaal gezellig gehad, de jongens bleven ook slapen.Ze dachten mooi de hele nacht op te blijven.Blijkbaar doen ze dat vaker als ze samen bij kameraden slapen.Bruce had het nu ook al twee keer gedaan,en heeft dan ook echt paar dagen nodig om weer terug te komen op aarde.

Ik dus naar de jongens toe en zeggen dat wij dat niet deden,een reageerde van dat hij dat niet leuk vond,ja sorry maar hier niet.Regels zijn regels.Het was al laat genoeg,half 2 toen ze zich moesten klaarmaken voor de nacht,dan slapen ze nog niet.

Maroeska heeft bij ons op de kamer geslapen,haar matras verhuisd.Eerst lekker tussen ons in en dan naar haar eigen plekje,anders was het wel sneu moets zij helemaal alleen liggen,dat kan niet hahahaha
 
 
Bruce en Max
 
 
Jonathan en Chris
 
 
Dan en Carryl-Ann