dinsdag 1 januari 2013

Oud en nieuw 2012/13

Dit was onze laaste oud en nieuw wat we hier in Hobbs vieren.De grootouders van Aurora waren hier de hele avond en Bruce had drie vrienden uitgenodigd,die waren er s`middags al.Ze hebben hier ook gegeten,had een grote pan vol met macaroni gemaakt.Voor Maroeska was het een rare dag,geen Aurora waar ze naar toe kon,ze liep wat met haar ziel onder haar arm.

We hadden nu ook vuurwerk,hadden we gekocht in Texas,ik had al gebeld met de politie hier in Hobbs of je dan ook vuurwerk mag afsteken en dat was geen probleem,je mag zelfs het hele jaar door doen,als er geen verbod wegens droogte.

Dan snap ik niet waarom er hier geen vuurwerk wordt afgestoken,best kaal hoor.

We hebben het allemaal gezellig gehad, de jongens bleven ook slapen.Ze dachten mooi de hele nacht op te blijven.Blijkbaar doen ze dat vaker als ze samen bij kameraden slapen.Bruce had het nu ook al twee keer gedaan,en heeft dan ook echt paar dagen nodig om weer terug te komen op aarde.

Ik dus naar de jongens toe en zeggen dat wij dat niet deden,een reageerde van dat hij dat niet leuk vond,ja sorry maar hier niet.Regels zijn regels.Het was al laat genoeg,half 2 toen ze zich moesten klaarmaken voor de nacht,dan slapen ze nog niet.

Maroeska heeft bij ons op de kamer geslapen,haar matras verhuisd.Eerst lekker tussen ons in en dan naar haar eigen plekje,anders was het wel sneu moets zij helemaal alleen liggen,dat kan niet hahahaha
 
 
Bruce en Max
 
 
Jonathan en Chris
 
 
Dan en Carryl-Ann





Geen opmerkingen:

Een reactie posten