zondag 25 augustus 2013

Was het een Amerikaanse droom of niet ?????? deel 4

En wat missen wij van Amerika......de vriendelijkheid,de vrijheid voelen als je van a naar b gaat,dat de wegen,de natuur allemaal zo weids is.....dat je zover kunt kijken over de vlakte,wel 30/40 km ver.
De ruwe natuur,de bergen van de rocky mountains,lekker koffie van Undergrounds en Starbucks...........Dat er veel gedaan wordt voor de medemens(vrijwillergers),geld wordt op gehaald voor de armen,ziekte....Het is ook normaal dat het daar gebeurdt,maar ze doen het ook steeds weer.

Was het een Amerikaanse droom..........nee voor ons niet.Maar het land hebben wij wel in onze harten gesloten.En zover wel als we genoeg geld zouden hebben ,dat we ons zelf kunnen onderhouden.....zijn wij weg.Maar wel in de omgeving van bossen,zoals bij Denver.Niet in een grote stadt wonen,maar wel aan de rand.Het is en blijft een heel bijzonder,ongewone,aparte,eigenzinnig,mooi land .En de mensen ook.

En wat viel ons op dat we terug zijn in Nederland is,dat het heerlijk mooi groen is en dat wij in een heel groen woonwijk wonen.Lekker kan fietsen,wandelen.Lekker brood eten,vrienden weer zien en famillie.Maar merk wel dat wij in twee werelden hangen......ben hier nog niet helemaal thuis,want mis natuurlijk dingen van Amerika,maar als we in Amerika zouden zitten mis je weer dingen van hier.En de kinderen praten nog steeds over dat ze hun toekomst in Amerika zien zitten,om daar ook te gaan werken.Heb gezegd dat mag ,maar jullie nemen ons gewoon mee,anders kun je het wel vergeten.

We zijn heel blij en trots op ons gezin dat wij deze avontuur zijn aangegaan,we zijn er allemaal rijker van geworden met wat we gezien hebben en geleerd.

Vind het heel raar maar sluit deze levensfase van ons af.Bedankt iedereen die ons hebben gesteund en de blog zijn blijven lezen.

Groeten en een dikke vette Nederlandse knuffel van de Arlinkjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten