zondag 20 februari 2011

spannend en verdrietig

Ja het gaat nu echt gebeuren alles is goed gekeurd.En omdat het nu echt door gaat wordt je ook bewuster van wat je gaat achterlaten en het verdriet wat erbij komt.

Voor Maroeska is het heel goed te merken ze zet zich af tegen ons,boosheid en verdriet.Wat ook heel goed te snappen is,ze beseft dat ze nu ook dat ze haar vriendinnen gaat missen,naar een heel nieuw omgeving alles is anders.Er gebeurdt natuurlijk veel in haar koppie en dat moet ze ook nog maar snappen.Datum geprikt voor afscheid nemen vriendinnetjes,we houden een slaapfeest,zal mooi feest worden met 7 meisjes.

Bruce is heel rustig ,die vind het ook jammer en zal zijn vrienden ook gaan missen.Maar hij denkt nog heel veel met zijn hoofd,nog niet met zijn gevoel.Dat zal komen als we er zijn of er dicht voor staan.Of ook niet je weet het soms ook niet.Hij geeft ook een afscheid feest.

En wij hebben er wel veel zin in,en hebben ook we gaan ervoor,we maken er wat van.Maar het missen en het verdriet speelt nu ook een rol.Al is het maar voor 2 jaar,je gaat toch van mensen afscheid nemen want het is niet om de hoek waar we naar toe gaan.Een bakkie koffie doen gaat zomaar niet.

Gelukkig bestaat mail en skype,je kunt zo wel contact hebben met elkaar.

2 opmerkingen:

  1. En vergeet ons dierbare forum niet. Even inloggen en lekker mee kletsen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dat zal ik zekers doen,dat is het mooiste van internet.

    BeantwoordenVerwijderen