woensdag 1 juni 2011

De verjaardag van Bruce

Ja gisteren was het zover is onze grote vent al weer 13 jaar geworden,wat gaat het snel allemaal zeg.Bruce was de eerste die hier jarig werd,ja dat is even anders dan als je in nederland bent,en de nederlanders waar hij mee speelt waren er niet want die gingen die dag s`morgens op vakantie.Nou dat ging johann en mij aan het hart dat hij de eerste was die zo`n kale verjaardag moest vieren.We hebben ons best gedaan om er een mooie verjaardag van te maken.

En ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes voor Bruce en ook onverwachste kaart via mail,Mia dankje,Bruce vond het een hele leuke kaart.En de verassingen voor hem via skype van mijn zus en haar gezin en luana.

We moesten s`morgens eerst naar de kapper(kapper verhaal volgt een ander keer),toen terug voor een bakkie en een klein taartje,wat zelf bedacht want klein kennen ze hier niet.Samen met Maroeska gedaan.


En daarna lekker bij elkaar zitten,en smullen.......en ja ik keek Bruce aan .....Bruce mij en zegt je weet het al he.....ja vent ik zie het.......en toen wat verdriet.....zijn eerste verjaardag zonder familie en vrienden en ja dan wordt het gemis iets steviger.....Keek johann van ga nu maar naar de brandweer....maar jolanda belt zo via skype..............nou heb wel genoeg te kletsen en hou haar wel aan de praat.Als je zo je kind ziet dan heb je het zelf ook moeilijk en dat raakt je diep.

Dus paps is gegaan met hem en Maroeska naar de brandweer,Bruce wist zelf van niks hoor.
en ja tegen 12.00 uur gaat skype over,mijn zus en die had een leuke verassing voor Bruce,jammer dat hij er niet was,heb het uitgelegd,ze vond het natuurlijk ook jammer maar begreep het wel.

Ze hadden achter op hun bank wat slingers en ballonen gemaakt en een gebakje,net of je samen viert en de neefjes waren ook nog op,lief he.Dat vond ik heel bijzonder dat ze het zo deed,en alleen jammer dat het niet zo ging als hun bedoeling was.Ik heb natuurlijk heerlijk met haar geklets en ja toen kwam Bruce.Er werd gezongen en gefeliciteerd ,en daarna deed ze een hand beweging naar Bruce toe en johann nam het verder over en zo kreeg hij geld van hun.Leuk he.

En toen deze gesprek was afgesloten,toen kwam de volgende aan,Luana....dat was ook een verassing voor hem....ook lekker geklets....dat waren leuke verassingen voor hem......En loetje de kaart is gisteren nog gekomen .....wat een timing hahahaha.

En de verhalen over de brandweer,dat was super....ze hebben een rondleiding gekregen ...ze waren gewoon een ander half uur weg.......alles werd uitgelegd en te voorschijn gehaald om te bekijken.Hij mocht zelf op de toeter drukken van de brandweerauto......maar eerst moest iedereen de oren dicht doen omdat het een best kabaal gaf.Ze hebben alle drie genoten,maar vooral Bruce die vond het super gaaf.


En daarna naar de film,kung fu panda 2,was ook een leuke film,en ja daarna naar pizzahut uit eten.Bruce mocht kiezen waar hij wou eten en wat.Het was gelukkig toch een geslaagde verjaardag voor hem,hij heeft genoten .

Nogmaals iedereen bedankt voor de berichtjes,hij heeft het gevoel gehad dat hij jarig was.
De link naar meer foto`s van Bruce  bij de brandweer.

https://picasaweb.google.com/100985397873616444205/BrandweerBruce?authkey=Gv1sRgCPyW3ozn6oiX0QE#

2 opmerkingen:

  1. Nou, dat was dus best een leuke verjaardag volgens mij! Bruce, van harte gefeliciteerd met je 13de verjaardag! Je bent een kanjer hoor (jullie allemaal)!
    Groetjes, Alian.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Bruce,

    Nog van harte gefeliciteerd met je 13e verjaardag! En nog vele jaren er bij.

    groetjes enne niet iedereen gaat naar de brandweer hoor! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen