donderdag 2 juni 2011

weekend Ruidoso

Zaterdag in de auto voor onze eerste weekend weg in amerika.Op naar Ruidoso ,ongeveer ruim 4 uur rijden.Zorro was ook mee.De rit viel best wel mee,onderweg natuurlijk vlak en nog eens vlak en zover als je kon kijken zag je de straat.


En onderweg ook even stoppen,het is wel heel moeilijk om een rest area te vinden.Daar kom je onderweg heel weinig van tegen.


En dan weer verder.We kwamen door Roswell,waar volgens de Amerikanen Aliens zijn geland.....we zijn er maar niet uit de auto gegaan,want wij zijn voor de amerikanen ook Aliens(buiterlanders).Voor het geval ze ons mee nemen en ook gaan onderzoeken of we wel het zelfde lichaam hebben brbrbrbrbr...................................dat risico durfde wij niet te nemen............want dit zat ook bij ons in de auto


verder op zagen we een Alian op een dak zitten ,


Pfpfpfpfp nu durfen wij de volgende keer wel uit de auto en naar de museum,want we lijken niet op deze Aliens.

En dan rij je verder en ineens wat zie je in  de verte bergen,kale en droge maar bergen.Zelf zie je steeds meer bomen,de natuur veranderd heel mooi.


Wel mooi dat op ruim 4 uur rijden een ander natuur is,wat ons ook meer aanspreek.We zullen wel vaker die kant op gaan en daar is ook genoeg te zien en te ontdekken.


Bij het motel was ook mooi,een zwembad waar de kids nog lekker hebben gezwommen,mooi groen om de motel heen,leuke tuintjes waar je kon zitten.


En voor onze deur op een paal zat een vogeltje op haar eitjes,lief he


De zelfde dag hebben we rond gereden in Ruidoso en rond gelopen,mooie stadt met leuke winkel straat.Foto`s zet ik op picasso web en de link zet ik wel onder deze pagina,kunnen jullie het allemaal bekijken.

De volgende dag zijn we naar white sands geweest,wat is dat bijzonder zeg,een mooi natuur wonder.Men snapt het niet het zand daar is gewoon helemaal wit,en nog eens wit.De dieren die daar leefde hebben ze zich helemaal aangepast aan de omstandigheden.Ze zijn van kleur lichter geworden om beter bij hun omgeveing te passen,het lijkt net sneeuw,en als je loopt denk je daar achter zit de zee,maar je ziet niks dan zand en je hoort ook geen zee.Een heel grote oppervlak met wit zand.



Van daar uit zijn we doorgereden naar Cloudcroft,een mooie weg door de bergen ernaar toe.Aangekomen daar ,allemaal cabines,huisje om je vakantie te vieren,effe door rijden en heeeeeeee   wat is dat we zijn er door heen.Waar is het straatje met wat westerns winkels,nada noppes niks ....nou wat is dat nou........ach eerst maar even eten en dan weer naar boven om te kijken .Zo gezegd en gedaan......weer naar boven,een musuem met oude huizen....nou gaan we daar even kijken misschien is dat het.Konden we niet naar binnen omdat we Zorro bij ons hadden,jammer maar pech,ach een reden om er weet naar toe te gaan.Kregen we later te horen dat we een straatje hebben gemist en daar achter was het.....nou ja de volgende keer.....vond het wel jammer dat we het hadden gemist.

En zo is de dag al weer bijna om,je rijd heel veel ,het was een leuke weekend,en zekers voor herhaling vatbaar.En ja volgende dag weer naar huis,ja we hebben het gevoel om naar huis te gaan en lekker dat het is om thuis te zijn.Ben ook heel blij dat we het zo allemaal voelen.

Nou hier dan de belovende link met meer foto`s van dat weekend.

https://picasaweb.google.com/100985397873616444205/WeekendRuidoso?authkey=Gv1sRgCN2k7Mrs5pjlZA#

groeten van ons allen






Geen opmerkingen:

Een reactie posten