woensdag 13 juli 2011

Grand Lake,huisje en omgeving

Wat foto`s van het uitzicht vanaf ons huisje en het lake,en van ons huisje.






En nu wat foto`s van de winkeltjes in het dorp/gehucht.




en dat loopt heerlijk door het dorp s`morgens



En we hebben nog om de lake`s gereden,er zitten hier paar meren bij elkaar.


een Marmot


Dit is een Red winged Blackbird



En dat is een moose(eland) die zagen we aan de lake Monarch,op een veilige afstand hahaha.



En deze moose stond in een grote bocht net voor Grand Lake,we hadden waarom staan hier in deze bocht zoveel auto`s,nou dit was de reden ......................prachtig he.......dat loopt hier ook gewoon in de vrije natuur.


En deze beauty ook nog even,ligt er heerlijk en te grazen,en ja en wie kijkt er nu naar wie hahaha.

Daarna zijn we wezen uit eten in het dorp,naar de peanut bar.We waren al een keer langs gelopen en er lagen allemaal dop pinda`s op de grond..................de kids meteen oooohhhhh net als bij texas rib house in boekelo.................Nou dus maar eens proberen..................spare ribs...................nou die waren wel groot ................maar niet zo lekker............ze smeren ook overal een saus op brbrbrbr........en op het vlees geen kruiden,de saus moest de smaak geven...............niet voor herhaling vatbaar.............

Zit er verder op een oudere man die een beetje nieuwsgierig werd waar we weg kwamen,Johann nou uit nederland....ojaa dat kende hij wel......................wij keken elkaar aan en dachten allebij het zelfde................. .ja hoor een amerikaan die weet waar nederland ligt zal wel.....Want we zijn gewend dat ze ja zeggen en het echt niet weten.....begint deze heer ook nog over skieen.............ja hoor die weet het ook niet...................maar dan verast hij ons toch mooi even.................hij had in zwisterland(heel wat jaartjes geleden) de toenmalige koning Juliana en prins Bernard ontmoet en geskied met  prinses Beatrix.Hij wou toen graag met Beatrix uit, maar ze zei dat kon niet, ze was al besproken.Dat vond hij heel jammer ,want Beatrix was een mooi vrouw zei hij.Dus deze meneer liet ons mooi een poepje ruiken hahahaha.Leuk zulke verhalen.

En nu wat foto`s van de bloementjes  die rond hangen in de straat van Grand Lake


2 opmerkingen:

  1. Geweldig dat jullie dit allemaal kunnen doen en meemaken. En ook zo leuk dat wij mee mogen genieten! En nog een mooi verhaal van die oude heer.
    Nog heel veel vakantieplezier daar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige foto's weer en ik geniet van de verhalen. Geniet maar lekker verder van je vakantie. Dan genieten wij op afstand mooi mee.

    BeantwoordenVerwijderen