donderdag 14 juli 2011

Rit van RM ,Estes park,Loveland en de zelfde weg terug

We zijn eerst door de Rocky mountain national park geweest en dan door Estes park richting Loveland.We wouden graag naar een groot outlet,kijken voor een horloge voor Bruce en gewoon wat rond snuffelen.Nou daar aangekomen,hadden we wat is het groot.Op de parkeerplaats even brood smeren en drinken,en dan gaan we.Maar we zaten zo rond te kijken van het is hier helemaal niet druk zeg,eigenlijk niks te doen.Nou daar kwamen wij ook achter waarom ,de helft van de winkels waren er niet meer,panden gewoon leeg.Bruce heeft er een mooie blouse weg,en Maroeska van de nethandschoenen,ze helemaal gelukkig hahaha.Nou dan maar weer in de auto en terug richting Estes park,gaan we daar ook even uit,want daar is het wel druk en gezellig.

Het is geen straf om die weg nog een keer te rijden met al dat mooie uitzichten,daar aan gekomen ,lekker langs de winkels lopen.En ja hoor daar zijn we geslaagd voor een horloge voor Bruce en Maroeska.Zag Bruce een politie auto...............ooohhh mama zet de auto op foto.Nou ben ik natuurlijk heel volgzaam en heb dat voor Bruce gedaan.


En dit is de bioscoop van Estes park

En bij starbucks koffie gedronken,met witte chocolade en slagroom en nog wat,het was heeeerlijk.Toen zijn we naar het familie fun gegaan,zit in deze dorp.Het stelt niet zoveel voor en de kids mochten kiezen wat ze graag wouden.Maroeska bungie trampoline,en Bruce wou graag karten.
Je betaaldt per atractie daar.






En toen weer in de auto door de R.M. national park.Het was laat en werden weer dik beloond.We hebben veel dieren gezien,en van dichtbij.Bij deze kudde waar volgens ons wel 50 rond liepen,stonden we nog geen twee meter vanaf.En hun geluiden was ook heel mooi om te horen,en de jonkies die je zag lopen,in een woord GEWELDIG.Dat je zo dichtbij staat te kijken naar dieren die vrij lopen in het natuur.Deze dieren heten Elk




En ja we hebben daar ook al foto`s van ,maar niet dat we zo dichtbij staan en ook bij deze dieren,met hun giga gewei.Dit is een Mule deer



mijn kont is toch niet dik he


En dan ineens steekt er van links een coyote de straat over,en loopt verder naar de andere kant door het gras.En van uit het raam heb ik foto`s gemaakt.We zagen hem ook nog jagen op de tweede foto kun je aan zijn/haar houding zien dat ze bezig is.We hebben ook nog gezien dat het gelukt is,het leek op een prairy dog en wat kauwen hap slik weg was het.Had je de kinderen moeten horen dat ze het zo zagen gebeuren,van wat gaaf.Dat wij dat zo zien ,een coyote en ook nog dat hij/zij aan het jagen is.
nou dat vonden wij ook hoor.




Dat was best weer een trip van over de 300 km.Maar wat werden we weer beloond zeg.
Voor wie het nog niet weet als je op de foto klikt ,wordt de foto groter.
Fijn om te lezen dat jullie er ook van genieten.

groetjes van ons allen

3 opmerkingen:

  1. echt super leuk wat jullie zo allemaal mee maken en die foto's echt prachtig
    blijf maar lekker genieten ik gun het jullie van harte :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anja Hasselaar14 juli 2011 om 10:16

    Wat geweldig om zo alle dieren in het wild te zien. We hebben hier in europa al heel wat bergen gezien maar de kans dat je iets in het wild tegen komt is toch wel heel klein. Kan me voorstellen dat jullie daarvan genieten. Hoelang blijven jullie nog?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtig weer Miranda. En wat een ervaring om dat alles van zo dicht bij te beleven.

    BeantwoordenVerwijderen