vrijdag 15 juli 2011

Onze laatste twee dagen

Vrijdag hebben we nog een sukje rond gereden,en picnicken aan een grote meer.Ze hebben hier veel picknicken plekken en goed verzorgd,je kunt naar de toilet,en ze hebben grote potten zeep staan ,die je kunt gebruiken zonder water.Dat hoef je in nederland niet te doen,dat verdwijnt.En wat ons ook is opgevallen dat er schoon is op de picknick plekken.

We zijn eerst naar Hot Sulphur Springs geweest en wouden daar even uit de auto ,nou de picnick plek staat ver onder water.Ze hebben hier heel veel sneeuw gehad in de winter en heeft ook langer geduurdt dan normaal,en door het smelten van het ijs hebben ze op veel plekken overlast van water.Sommige rivieren lopen over,je kunt de kant niet meer zien.



Daarna door gereden naar Kremmling,deze dorp was vroeger belangrijk voor de duitsers in de oorlog.Dus we hadden zoiets van dat willen we bekijken.......................nou wat is dat tegen gevallen.......er zag er zeer verlaten uit en je zag veel trailers en een armoede..........even naar toilet en weer verder.En daarna kwamen we een leuke picknick plek tegen en hebben we een stuk van onze sandwich gegeten.




En op de terug weg zijn we een paadje ingeslagen,en dat was een spannende rit op een kiezelsteen pad,we waren de enigste die daar reden.



Vandaag zijn de kinderen hier in het dorp ook nog wezen karten,en daarna nog even rond gereden,en wat rond gewandeld aan de Monarch lake.En uit eten ,we vinden de amerikaanse keuken niet veel aan,er zit bijna overal saus op.En wil je geen saus op je vlees,smaakt het niet.Want volgens mij kennen ze geen kruiden of zo,zelfs ik kan ze nog wat leren hahahaha,dat zeg wat.





En dit zijn foto`s rond de Monarch lake





Dat waren twee rustige dagen,en nu voorbereiden op de terug weg,morgen vroeg vertrekken en we doen het lekker rustig aan.Eerst naar Trinidad in colorado en dat is ongeveer 500 km,en dan gaan we naar Amarillo in texas en dat is ook ongeveer 500 km.En dan naar huis waar we allemaal ook wel weer zin in hebben.

Doei allemaal

1 opmerking: