dinsdag 30 augustus 2011

Rodeo and Fancy Fair in Lovington 2011

In augustus is het groot feest in Lovington,en dat duurt ongeveer anderhalf week.Er is een fancy fair ,dat houdt in veel eet kraampjes,wat kraampjes die verenigingen aanbevelen,zoals de kerk.
Maar ook de politie en de brandweer,en natuurlijk geweren.Hier en daar ook wat kleding en sieraden.

Voor een klein plaats was het best gezellig en groter dan we hadden verwacht.Er was zelfs een kermis aanwezig.En live muziek s`avonds.Op de kermis zelf hoor je geen muziek zoals bij ons,dat is wel heel erg stil.

Ik ben zelf met de kids op een woensdag geweest,Bruce is niet in 1 actactie geweest,daar tegen Maroeska wel.En in dingen waar ik met de rug naar toe stond als zij er in zat.Wat heel leuk was we stonden in de rij voor tickets,anders kun je nergens in.Stond een vrouw met paar kinderen achter ons en die had uit de krant een kortings bon.Maar dan moest ze wel vier personen hebben.Ze vroeg of een van ons de vierde persoon kon zijn,en dat was natuurlijk geen probleem.En daarna is haar dochter samen met Maroeska over de kermis heen gegaan,en Bruce en ik trouw erachter aan hahahha.

Maroeska vind alleen dingen leuk die over de kop gaan,brbrbrbrb ik vind dat echt niks zie van alles gebeuren.En zulke dingen gebeuren natuurlijk alleen maar als er 1 kind van ons erin zit hahahah anders niet.En Maroeska heeft grote lol dat ik het maar eng vind.Wat heeft die meid genoten zeg,ze was helemaal in haar sas.En ja daar genoot ik natuurlijk wel van.Zal een foto plaatsen waar zij heeft ingezeten.


En dit ding ging alleen maar rondjes draaien,en een keer stil staan op de kop.Maroeska met een big smile eruit.

We hebben ook nog een varkens race gezien,wat was dat grappig zeg.Ze moesten 1 rondje rennen en daar stond natuurlijk wat lekkers voor ze te wachten.





Vrijdagavond zijn we er weer geweest ,en dan met ons 4tjes.We zijn toen naar de Rodeo geweest.Die was echt wel anders wat we toen hebben gezien.Rodeo clowns liepen er rond.Was wel heel mooi om allemaal te zien.Maar voor het begon eerst natuurlijk de pledge,hand op je hart .En daarna werd er gepraat over god en wat voor gweldige land dit wel niet is.Zelfs de dominee hield nog een toespraak.En ja toen kwam het volkslied,en die werd aangekondigd dat dit wel de mooiste lied was die ooit is gemaakt van de wereld.En ja daar sta je dan als nuchtere nederlander tussen.

Maar moet dit wel zeggen,het lied werd live gezongen door een dame en toen zij klaar was,het gejuich en aplaus die zij kreeg,was heel erg overweldigend.Dat kwam zelfs bij ons binnen hahaha.

En wat foto`s van de rodeo






Er waren zelfs kinderen die mee deden aan de rodeo,op schapen ,kleine kinderen tussen de 3 en 7 jaar ongeveer.Was gaaf om te zien er was zelfs eentje die liet niet los hing op laats aan de zijkant ,maar vasthouden.




Was een leuke avond uit,we hebben heel erg genoten.En ook hier loopt veel politie rond,vooral bij de kermis.En ook hier is nergens alcohol te koop.En je mag het ook niet mee nemen.

De groeten van ons allen

2 opmerkingen:

  1. Leuk verslag weer..., enne ik stond ook altijd overal naar te kijken, behalve naar de kinderen in enge dingen. Ik leef met je mee haha.

    liefs Claartje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je toch een mooie kinderen..... Prachtige foto van je man met je kinderen.
    Jullie genieten wel he? Groetjes Jolien.

    BeantwoordenVerwijderen