dinsdag 10 januari 2012

Foto`s van sneeuw in Hobbs

Hoe mooi Hobbs kan zijn met sneeuw.Wat foto`s rond het huis en we zijn naar het Mc Adams park geweest.


                                          Dit zijn foto`s bij het huis,maandag 9 Januari 2012





                                                En deze is van dinsdag 10 Januari 2012




                   En nu foto`s bij de Mc Adams park,die zijn ook dinsdag 10 Januari genomen.








Weet niet wat dat is hier met ons...........er werd ons gezegd,ja slangen en grote spinnen hebben ze hier wel maar die zie je nooit...................ja duh,wij wel .En sneeuwen ach dat gebeurdt niet gauw en blijven liggen al helemaal niet,nou dit is de derde keer dat het hier sneeuwd en het blijft ook nog liggen.We vinden dat niet erg,maar dat het hier zulke dingen niet ziet of gebeurdt geloven we niet meer hahahahahha........

Maar dat sneeuw hier zijn ze echt niet gewend,Johann werd gisteren(maandag) morgen al naar huis gestuurdt omdat in Eunice(waar de fabriek staat)al veel sneeuw lag.En voor het gevaar op de weg,werden alle werknemers naar huis gestuurdt.Waar Johann normaal 30 minuten over doet,was het nu dik uur rijden.En hij zei de mensen hier zijn het echt niet gewend,durfen haast niet te rijden,en toch dicht op elkaar en ja .......................natuurlijk blijven bellen.Niet weg leggen en je richten op het auto rijden.

En de kinderen kregen te horen dat  dinsdag de school later begon.Nou ja dat vonden ze natuurlijk niet erg.Maandag avond,zei johann ,zullen we koffie halen bij de tankstation.Och ja lekker.Dus wij in de auto en wat zien we onderweg,de restaurant Chili`s zat gewoon dicht,door het weer.En bij de tankstaion aan gekomen.............Heeeeeeee wat is dat ook gesloten,wat normaal 24/7 geopend is.Ja hoor Hobbs ligt op z`n kop met dit weer hahahahhaha.

De kinderen konden dus lekker wat langer liggen,kregen we later telefoon,dat er geen school is vandaag.Onverwachts zijn de kids , de hele dag vrij en johann ook.Dus van de kids mag het wel vaker sneeuwen hahahaha.





1 opmerking:

  1. Hihi, maar wat een mooie fotoos. En dan zo'n strakblauwe lucht erbij! Als alle regen hier sneeuw was geweest, hadden wij hier ook een dik pak liggen. Weet nog wel dat ik vorig jaar zat te wensen dat het warm water zou gaan regenen. Dat doet het nu. Mij hoor je niet klagen.

    BeantwoordenVerwijderen