woensdag 25 januari 2012

Onze eerste samen avondje uit

Vrijdag 20 Januari was het zover,Johann en ik samen uit.Bruce en Maroeska bleven voor het eerst een avond samen in huis.Hebben films uitgezocht voor hun samen,en chips en drinken klaar gezet.Je kon aan Maroeska merken dat ze het wel een beetje moeilijk vond om alleen met Bruce te zijn.....................dat had ik helemaal niet om die twee zo alleen in huis te laten ..............................hahahaha.

En ja waar gingen wij heen,naar een concert van een Country zangeres.We hadden nog nooit van haar gehoord en wisten ook niet of ze goed was.Om ons heen hoorden we wel dat ze goed kon zingen,maar ja ze zijn hier gauw tevreden,want veel krijgen ze hier niet hahaha.Dus daar deden we niet zoveel opuit.
Op de heen weg als echte amerikanen ,eerst koffie halen, bij de tankstation,overheerlijk cinnemon smaak,want het was wel 5 minuten rijden hahaha.Dus sta op de parkeerplaats in de auto koffie te drinken.

Toen we de zaal binnen kwamen,was er bijna geen publiek om naar haar te luisteren,we hadden nog een half uur en de amerikanen zijn niet zo op tijd.Maar toen het 20.00 uur was was de zaal nog niet voor de helft vol,en zaten we ook nog allemaal verdeeld over de zaal.Wij hadden al zoiets van dat is ook niet leuk voor de zangeres met haar band.

Nou daar kwam ze aan,en het publiek ging uit zijn dak zeg,daar aan kon ze niet merken dat het niet erg vol was.De zangeres heet Wynonna and the big noise.Nou ze zong ook zekers niet verkeerd,een mooie stem waar ze veel mee kan.Ze zong country en rock en roll.We hoeven geen cd van haar,maar mocht ze ooit terug komen in Hobbs,gaan we zekers wel weer naar toe.We hadden wel zoiets van hoe krijg je zo`n artiest hier in Hobbs om een concert te geven.Want ze is echt niet onbekend in amerika.

We hadden geen camera meegenomen ,omdat we het ook niet wisten of het wel moch.Maar we zagen genoeg met een camera,dus de volgende keer nemem wij het ook gewoon mee.

We hebben een leuke avond gehad zo samen,ondanks ik/wij vaak aan de kids heb gedacht en op de telefoon heb gekeken of ze gebeld hadden.Want de muziek is wel hard dan hoor je de telefoon niet.

Heb wel wat foto`s van internet geplukt,en ze heeft ook een bekende zus,zij is een actrice,Asley Judd.
Hoorden ook dat ze ongeveer tien jaar geleden een programma hadden ,dat er bij hun in huis werd gefilmd hoe ze leefden.En dat werd uitgezonden via een tv uitzending van Oprah.



                En hier staat ze samen met haar verloofde,hij is de drummer van haar band.


          En dit is haar beroemde zus,Ashly Judd,ik heb haar wel een zien spelen in een film.



Vond wel jammer kon geen foto`s vinden van Wynonna en haar band.En toen we thuis kwamen,lag Maroeska te slapen en Bruce tv te kijken.En het is helemaal goed gegaan..................ja waarom ook niet...........Maroeska vertelde me,dat zij tegen Bruce aan lag en een deken om haar heen,en zo naar een film keken.Ach als je dit hoort wordt je wel een beetje week van binnen.

Nou dat was onze eerste avondje uit,en er gaat zekers meer komen voor ons.........................

1 opmerking:

  1. Meissie, wat heerlijk om er een beetje bij te zijn met wat jullie allemaal beleven. Wat een geweldige verjaardag is dat geweest (alsnog van harte gefeliciteerd natuurlijk!!!!). Het plezier spatte van de foto's af.
    En dat jullie samen een avondje uit zijn geweest, terwijl de kids het thuis ook fijn hebben gehad, dat is geweldig.
    groetjes van Anna

    BeantwoordenVerwijderen