zondag 29 januari 2012

22 Januari 2012,Maroeska`s verjaardag

Zondag was het zover werd onze meid 10 jaar,wat gaat de tijd snel zeg.Johann,Bruce en ik hadden de avond ervoor de kamer wat versierd en de kadootjes verstopt.Dat wou ze graag.

Zondagmorgen voor haar gezongen,en ging ze de kaarten lezen die bij haar bord stonden.Schreef bij de verjaardag feest op school,dat haar lerares een traditei had om iets te zeggen over de jarige wat je leuk vind van die persoon.Dat vonden wij eigenlijk wel een heel leuk traditie,om daar eens bij stil te staan hoe je over die persoon denkt/voelt.Dat hebben wij ook gedaan,alleen dan via een kaart.Dat vonden ze allemaal wel een leuk idee om te doen.Dus dat wordt onze tweede traditie  voor de jarige,want onze eigen was dat die gene mag beslissen wat die dag wordt gegeten.



Dus Maroeska op zoek naar de kado`s,ze was er heel blij mee.Ze heeft veel duck tape gekregen,daar knutseld ze heel veel mee.Maakt kettingen,boekleggers noem maar op.
Daarna was er een verrassing ,een felicitatie via skype van mijn zus en haar gezin.Dat was heel leuk,en geslaagd.

En ja toen moest er ook nog kaarsen worden uit geblazen van haar taart.Dat hoort natuurlijk ook erbij als je jarig bent.



Stukje eten van een mierzoete taart ......brbrbrbr........je had gelijk genoeg na een stukje hahahhaha.
En ja toen in de auto op naar Carslbad,wat Maroeska niet wist.We hadden haar gevraagd ,wil je op zondag je vriendin en haar grootouders uitnodigen,of dat wij jou gaan verassen en weg gaan.Nou dat leek haar wel leuk om weg te gaan.We hadden voor haar ook nog kado`s voor onderweg.Ze kreeg een schoudertas,en daarna allemaal kleine kadootjes die ze in haar tas kon doen.En dat vond ze heel leuk ,dat ze elke keer naar een tijd wat kreeg.En we hadden het zo mooi verdeeld, vlak voor dat we thuis waren kreeg ze de laatste.En de verassing was waar we naar toe gingen.........de dessert zoo in Carslbad.Voor dat we er bijna waren hebben we het gezegd,en ze zat te juigen in de auto.We zeiden wel verwacht er niks van hier,we weten alleen dat het heel klein is.

Nou het is echt niet tegen gevallen,heel mooi aangelegd,met planten wat hier in de  dessert groeit,en de dieren die hier in de natuur rond lopen zaten daar.We hebben er allemaal ontzettend van genoten,zonnetje die scheen.En wat een cactussen hebben we gezien,en hele grote.






                                                             Dit is een Grey Fox



En hier hebben we een Road Runner,er loopt ook hier in de straat 1 ,maar op de foto krijgen is heel erg moeilijk.Als je in de buurt komt dan zet ie op het rennen.En dat is een mooi gezicht,zijn hoofd helemaal naar voren,dat zijn lichaam 1 streep wordt en weg is de Road Runner.Net als in de tekenfilm hahaha.





                                       En dit wordt een.....ahum .... Javelina Jabali genoemd.



     En we hadden een ver uitzicht vanaf de dierentuin,je ziet helemaal niks dan kale vlakte.




En toen kwamen we nog wat dieren tegen achter het glas,en gelukkig maar.De eerste slang die je zo ziet ,die stond al helemaal in aanval.En als je oor tegen de glas hield hoorde je zijn staart ratelen............pfpfpf ..............en die slang had heel veel geluk dat ie achter glas zat.Want die hadden wij natuurlijk gelijk gedood...........................euh..................hahahhaha........we waren hard gaan lopen.




                            En een paar Bisons gezien,wat zijn die groot zeg,en ook een Elk.







Het was echt een leuk Dessert zoo.En ja nu kon Maroeska zeggen waar we gingen eten,en dat werd natuurlijk de Mc.We zijn daarna met een omweg naar huis gegaan en Maroeska heeft nog heerlijk met haar vriendin gespeeld.Maroeska heeft wel een verdrietig moment gehad,dat ze haar familie en vrienden nu wel effe meer miste.Maar dat was gelukkig zo over.En ja s`avonds uit eten bij de chinees.

Toen ik haar later naar bed bracht zei ze wel,mama ik heb een leuke verjaardag gehad,vooral dat ik onderweg elke keer een klein kadootje kreeg.Dat vond ze heel erg leuk.

Nou dat was voor ons genoeg,we hebben er goed voor gezorgd dat ze heeft genoten op deze dag.
Wat wil je nog meer als ouders...................
















1 opmerking:

  1. Erg leuke foto's en je verhaal over Maroeska's verjaardag Miranda! Nog van harte gefeliciteerd Maroeska met je verjaardag. Mama heeft er wel een mooi feest voor je van gemaakt he?
    Groetjes Jolien.

    BeantwoordenVerwijderen