dinsdag 14 februari 2012

Valetijnsfeest van Maroeska

Vrijdag 10 Februari had Maroeska een valetijnsfeest van school.Eerst werd rond de lunch tijd verzorgd door de opa en oma van Chandler, een jongen bij Maroeska in de klas.En dat waren burito`s en natuurlijk chips bij,en ik had het drinken verzorgd.
Maroeska vind burito`s lekker en ik had voor het eerst eentje geproeft ,nou het was ook lekker.

Eerst een foto van de klas,waar de kids allemaal een zak op de tafel hebben staan voor valetijn.Daar kon iedereen die iets voor je had gekocht/gemaakt voor valetijn erin doen.Ja hier in Amerika word veel aandacht aan besteedt,en ook op scholen.Maroeska kreeg zelfs een week terig een briefje mee,waar al de namen van haar klasgenoten op stonden.Dan kon ze aankruizen wie er een kaartje van haar had gekregen.


                                                         En toen was het lunch tijd.









Na dat iedereen zijn/haar buikje vol hadden.Tafels schoon achter laten en dan op weg naar de rolschaatsbaan.Ja dat hebben ze hier, en ook nog niet ver van school af,nog geen drie minuten lopen en we zijn er.Maroeska heeft haar eigen skeelers meegenomen.Ziet er wel oud uit en langs de muur hebben ze wat spellenkasten staan.Er word ook muziek gedraaid.De kids hadden er lol in zeg,die hebben ze zich echt wel vermaakt.En er was natuurlijk ook eten mee,veel te veel.We waren daar met 3 klassen,4 th grade,en hadden ook allemaal wat meegenomen.En wat leuk is je kunt gewoon overal wat pakken.Niet alleen dus maar wat er met je eigen klas is meegenomen.Alles wordt gewoon gedeeld.








Ze heeft ook nog een speciaal valetijnskadootje gekregen,een klein doosje bonbons en een klein beertje.Van haar vriendje,jajajjaja .............pfpfppfpf..............ze heeft een boyfriend zoals zij zegt.Een jongen bij haar uit de klas,dus we kennen hem hahahahhahahaha..............Hij heet Joe.En hier in amerika is dat heel erg natuurlijk,want je mag pas een vriendje als je 16 jaar bent of ouder.En dat Maroeska het wel thuis verteld en wij dat niet erg vinden...............jajajja.............kan dat zomaar.Nou bij ons wel hahahhaa..............(cultuur schock hahhaha).En wat zegt een vriendje op zo`n leeftijd nu,enne wij willen toch wel graag met ons neus erboven op ,om alles in de gaten te houden hahahahahha .Tijdens de valetijnsfeest durfde Joe haast geen hallo tegen mij te zeggen.Maar dat is hij nu wel over heen,hahahha.Het is een leuke ondeugende jongen.



                                                   En hier een foto van de juffen.
                                             Mrs Watts,Mrs Reber en Mrs Willard




 Dat was de valetijnsfeest ,het was gezellig.En het is leuk om zo de verschillende dingen mee te maken.Ondanks dat we nu er nu bijna 10 maanden zijn,maken we nog steeds dingen mee wat ons verbaasd.We genieten nog steeds vol op.

                                              




1 opmerking:

  1. Hoi Miranda, Wat heb je al veel verhalen geschreven. Echt leuk om te lezen en met foto's erbij zodat wij een indruk krijgen. Ik vind het leuk om ze te lezen. Fijn dat je het nog zo naar je zin hebt en zo te lezen hebben de andere gezinsleden het ook .Straks hebben jullie het daar zo goed dat jullie helemaal niet meer terug willen naar Nederland hahaha.

    Dikke knuffel van Jolien.

    BeantwoordenVerwijderen