dinsdag 14 februari 2012

Motorcross 2012

Jajajaja we zijn hier maar druk om naar evenementen te gaan.In Nederland deden we dat helemaal niet gauw,de onkosten,ver weg.Ondanks dat dit een gat is ,wordt hier toch vaak wat georganiseerd.Vinden wij niet erg hoor hahahhaa.

Zaterdag 11 februari zijn we dus met ons viertjes naar de motorcross geweest.Het gebeurt allemaal in de Lea County Center in Hobbs.En daar hebben ze dus veel werk mee,eerst was er een concert,daarna bull ridding.Moeten ze er allemaal zand in de zaal doen,hekken plaatsen ,een podium maken voor de band.In paar weken tijd. En nu weer voor de motorcross.

We hebben ontzettend genoten,het was ook mooi om naar te kijken.Veel ongelukken gebeurdt.
Er deden zelfs kleine kinderen mee vanaf 5 jaar dachten wij zo.En dat was leuk om te zien,er was zelfs eentje die reed zo zacht ,dat hij bijna omviel....hahahhah....Maar er waren er ook wel wat bij die echt niet bang waren .Heb wel wat foto`s kunnen maken,was wel moeilijk met de snelheden waar ze voorbij kwamen.





Maar ja voor dat de race begint ,natuurlijk dit eerst.Staan,rechterhand bij je hart en zingen .





                             En dan mag het eindelijk beginnen,de herrie breekt los hahahhaha.





                                    En of de kids hebben genoten.......weet het niet zeker.............
                                    Bruce zat zelfs op het puntje van de stoel....van de spanning?????








Er was ook een stuntrijder op een sneeuwscooter.Hij ging er best hoog mee de lucht in,met zo`n lomp ding.




En daarna ging hij nog een stunt doen,en dat was over de kop met dat lompe zware ding.Ik hoop dat jullie het kunnen zien op de foto,want dat was een heel gaaf gezicht en ook wel eng hoor.




En ja dit moest ook nog effe op de foto,deze kleine jongens met hun ozo stoere helm.En zie het voor je een van deze jongens,reed zo langzaam dat hij bijna omviel........echt.............en dan met zo`n stoere helm.Het was gewoon vertederend om te zien,en hij krijg ook heel veel applaus al hij voor bij kwam.



Het was een super avond,we hebben allemaal erg genoten.Zekers voor herhaling vatbaar.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten