zaterdag 17 maart 2012

Viva !!!!!!!...Las Vegas!!!!!!! deel 4

En we zijn ook nog naar boven geweest in de Stratosphere,wat was dat hoog zeg ..............brbbrbrbrbr.Maar we hebben wel mooi uitzicht gehad met al die lichtjes van Las Vegas.

                                         En eerst wat infotmatie over deze hotel.

Stratosphere Las Vegas of The Strat . Het hotel heeft 2.444 kamers en ligt aan de Strip, in het centrum van de stad. Het gebouw werd op 30 april 1996 geopend en was een project van de in 2009 overleden ondernemer Bob Stupak. Voorheen stond op dezelfde plek het Vegas World hotel, ook van dezelfde eigenaar.
Aan het gebouw zit tevens de hoogste toren van de stad, die 356 meter hoog is. Het is tevens de hoogste vrijstaande toren van de Verenigde Staten ten westen van de Mississippi.

Op het dak van de Stratosphere kunnen durfals hun lef botvieren door in één van de drie "thrills" te stappen: De "Big Shot", waarmee men met 70 km/u ongeveer 50 m omhoog geschoten wordt, de "X-Scream", waarmee men in een karretje een kleine vrije val over de dakrand kan maken en "Insanity, the ride" een carrousel die zich op 300 m hoogte buiten het dek begeeft.

Maroeska zag dat ook wel zitten ,vooral  de sky jump(zo naar beneden springen aan een kabel ).Nou ze had mooi pech dat omdat wij erbij waren.........want dat zagen wij egnie zitten hoor hahahahaha......






En we zijn hebben voor een Pawn Shop gestaan,die wij kennen van de tv.Wij mogen daar met ons allen graag naar kijken.Er werken daar de grootvader,vader,zoon en een goede vriend van de zoon.Ze hebben wel meer personeel maar om deze vier gaat het .Daar komen mensen die denken dat ze heel iets kostbaar hebben en soms klopt het ook.Of met hele bijzondere en aparte dingen,om te verpanden of te verkopen.En de meeste gaan het geld weer vergokken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten