donderdag 12 april 2012

Weekend San Antonio in Texas,deel1

Vrijdagmorgen heel vroeg vertrokken op verzoek van Maroeska.Die vond het toen ook heel leuk op weg naar Las Vegas er vroeg eruit.Echt een vakantie gevoel.Nu dus de vraag of dat ook nou gingen doen.We zijn om half 4 vroeg in de morgen vertrokken.Ach wat vond ze dat spannend en leuk.Ze is gelijk gaan slapen in de auto hahahahahah....................zo moe was ze nog.

Het is wel gek met een half uurtje ben je in Texas,maar je bent dan gelijk een uur verder.Er is een uur verschil met New Mexico,dit gedeelte dan.De reis ging lekker die kant op,na een paar uur rij je echt al in een ander omgeving,veel meer groen.zoals wij eigenlijk gewend zijn.Terwijl het weer ook goed is.

                                        En omdat we zo vroeg waren,een mooi zonsopgang.






Onderweg natuurlijk effe stoppen,omdat er zoveel plekken zijn onderweg om te stoppen........................dus niet hahhaa,staan we hier langs de weg op een kruising.




En voordat we naar San Antonio gingen,zijn we eerst naar San Marcos geweest.Daar hebben ze een outlet,en een hele grote zeg.Daar eerst wat rond gelopen en kleren gekocht.En toen naar het hotel.
S`avonds bij I Hop wat gegeten,en daarna heerlijk slapen.Om de volgende dag naar de riverwalk te gaan in San Antonio.

De riverwalk is mooi zeg,midden door de stadt loopt dus een riviertje en daar om heen is het mooi groen en aan beide kanten heb je cafe`s,restauranten.Hier en daar hoor je live muziek en zie ze staan op terras muziek te maken en zingen.









                                          We hebben ook een rondvaart gemaakt op de rivier.








En dit is een boom die door de muur heen is gegroeid,en in het restaurant geven ze de boom water.



                           En deze gebouw lijkt vlak,dit is een ziekenhuis aan de riverwalk.















Geen opmerkingen:

Een reactie posten