maandag 16 april 2012

Weekend San Antonio in Texas,deel 2

En ja toen was er tijd voor de innerlijke mens,nou genoeg keuze`s aan de riverwalk.Maar we hadden al keuze gemaakt,waar je spare ribs kon eten.Een heel gezellig restaurant,vol gehangen met oude foto`s en schilderijen en nog meer.







En dit was een mooie grap............je loopt en kijkt op de grond en denkt he wat ligt daar geld en een sleutel..................probeer je het op te pakken........euh het wil niet......zit gewoon in de vloer............hahahha..............gelukkig hebben wij zelf niet geprobeerd,maar we hebben wel andere mensen gezien die het probeerde.



                      En daarna weer rond de river walk,en nog een paar mooie foto`s gemaakt.



                                          En we vermoeden dat dit wortels zijn van de boom.



Was een mooi ervaring zo rond de river walk,je kunt daar heel mooie met vrienden eten en drinken,luisteren naar muziek,genieten van het groen,effe met een bootje rond varen.Maar met kinderen is het leuk om even langs te wandelen en dat is het die hebben daar ook niet veel aan.

We zijn ook naar The Alamo geweest,dat is een heel belangrijk stukje geschiedenis ,en daar schrijf ik over in deel 3.



1 opmerking:

  1. Allemachtig wat een big spare rib... hahaha Hoezo alles groot daar? Mooie foto's Miranda ik geniet van al jullie belevenissen daar. Super hoor ook alle informatie erbij. Dank je!

    Jolien.

    BeantwoordenVerwijderen