zaterdag 9 juni 2012

Rondtrip,Dallas,Memphis,New Orleans,Houston en Fredericksburg 2012 ,Dallas

Vrijdag 25 Juni,zijn we met ons zessen op tijd vertrokken naar Dallas.Was een lange rit,maar ging heel vlot.Onderweg natuurlijk stoppen voor wat te eten en drinken.






En wat vonden we het gezellig onderweg ........................hahahahhahahahahahahahahhahahaahah



En deze mooie skyline van Dallas,het blijft indrukwekkend de grote gebouwen die je ziet als je aan komt rijden.



                          En lekker eten op de hotel kamer,vlees met koolsla,was heerlijk.


En volgende dag op weg naar The Sixth Floor Museum,gaat over J.F.Kennedy.Heel interesant om te zien en te staan waar J.F.K is neer geschoten.





Het is wel jammer we mochten in het Museum geen foto`s maken,maar ik heb wat foto`s gemaakt in een cafe,waar we wat hebben gedronken.





Ja en wat er toen er precies is gebeurdt,weet niemand,alleen die gene die er werkelijk verantwoordelijk voor is.Maar wie is dat,en waarom is dit gebeurdt.Er staan ook mensen daar met verschillende krantjes over dit allemaal en willen het graag verkopen aan je.

Er was ook een man die vertelde ons,de mensen die het gezien hebben waar het schot weg kwam,zijn allemaal in een korte periode allemaal gestorven.......??????????................Er zijn veel vragen en die zullen ook altijd blijven.

Misschien is de waarheid allang naar boven gekomen,maar ziet men het niet of wil het niet.Het is toch ook een publieke trekker dit en vooral als er zoveel mystirieus blijft.

Het was voor ons ook heel intressant om dit te zien,vooral omdat je er zelf nog steeds veel over hoort en ziet,films die er over zijn gemaakt,en dit is ook wel een belangrijk stukje geschiedenis.

          En nou wat foto`s van ons ,in het cafe voor wat heerlijke koffie,en cola voor de kids.





                                  En hier heb je Jet en Jul,die zijn heel gek met elkaar.


Van daaruit zijn we naar Fort Worth gereden,wij kennen dat plaats al,maar wouden hun dat ook graag laten zien.Ik schrijf er verder niks over en plaats alleen wat foto`s.







Een foto van een winkeltje binnen.


En hier waren we naar een band aan het luisteren,country music.




Maroeska was hier in een doolhof,ze moest de woord maze bij elkaar zoeken in zo`n snel mogelijk tijd.Wat natuurlijk niet gemakkelijk was.



Misschien de toekomst ...........hahahahhaha




Deze man deed dit al meer dan 40 jaar ,schoenen poetsen.


Wachten op de Long Horns,ze gaan 2 keer per dag door de straat.










2 opmerkingen:

  1. Tja, de moord op Kennedy, ik behoor nog tot de groep mensen die weten wat ze deden op het moment dat ze het hoorden. Hij was een idool voor veel jeugdigen in het begin van de jaren 60, zo ook van mij.
    Wat een enorm leuke reis maak je met je logé's. Die zullen ook wel genieten. En ik dus ook, op afstand.
    liefs vanuit het verre europa.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk verhaal weer, en al die foto's! Ja, ik weet het ook nog dat de moord op Kennedy bekend werd. Het was tijdens het achtuurjournaal, mijn moeder stond te strijken en ik zat op de bank.

    BeantwoordenVerwijderen