zaterdag 9 juni 2012

Samen met Luana en oma Buurvrouw op stap

Zaterdag de 19 juni ,daar waren ze dan eindelijk.Goed moe en blij dat we elkaar zagen.En vooral de indrukken langzaam binnen laten komen.Maroeska had een blaadje op de deur gehanhen,waar wie ging slapen.

Zondag hadden ze een rust dag,en daarna ben ik met hun naar Calsbad geweest naar de Dessert zoo en de Caverns.En nog wat andere dingen met hun. Ze hebben ook de school van Maroeska en Bruce gezien,aan de buitenklant.En die van Maroeska zijn we ook naar haar klas geweest,dat was wel heel erg leuk.Plaats de foto`s wat we hebben gemaakt.









En op school was Luana natuurlijk aan de beurt met een speciaal Reber spelletje,die ik al kende hahahahha.Een soort filter,lijkt op een koffiefilter achter je broek doen,krijgt een dubbie die op je voorhoofd legt.En dan moet jij proberen je hoofd naar beneden doen om de dubbie in de filter te krijgen.En daar krijg je drie kansen voor..............En dij de laatste kans waar je zo druk mee bent.......................wordt er water in de filter gegooid...............hahahahhahaha................Was leuk om te zien,ze hebben mij daar ook al mee gepakt .....................hahahahah





             Luana,Marcia Reber,Oma Buurvrouw en natuurlijk onze kleine meid Maroeska


         En nog effe twee mooie foto`s van de Eclips die we hier hebben gehad ,zondag 20 juni.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten