vrijdag 6 juli 2012

4 Juli 2012



We waren uitgenodigd door Marcia(Maroeska`s oude lerares van 4 grade),om met haar familie en vrienden  deze dag te vieren.Het begon om half 8 s`morgens in een park dichtbij ons.Maroeska en ik waren tegen kwart voor 8 er,we konden ook ontbijten daar.Maar omdat wij weten wat zij een ontbijt noemen, hebben we gewoon thuis gegeten.Er was borito`s,muffins,donuts,koekjes maar ook gelukkig fruit.Daar heb ik dan nog wat van gepakt.







Het ging er heel erg officieel aan toe,na het ontbijt.Toen werd door een jongen de vlag gedragen,en gevolgd door een paar andere jongens ,en daarna in de grond gestopt.Daarna allemaal staan en de pledge op noemen.En toen werd er op een trompet ,Amezing Grace gespeeld.






Hierna kwam nog een stukje geschiedenis over hoe en wat, de Independence Day inhield.
toen werd er nog gezongen,de volkslied.En toen was er tijd voor met de kinderen spelletje ste doen.
Het was heel erg gezellig,en vond het heel mooi dat we waren uitgenodigd op deze dag.Het is een traditie van de familie Reber,om deze dag zo te vieren met familie en vrienden.

Het was voor mij allemaal wel te officieel,maar vond wel heel fijn te zien het samen zijn met elkaar.



Ikke met Marcia




Maroeska is hier de eerste geworden in haar leeftijdsgroep.









Het was een hele gezellige morgen,het was nog niet afgelopen,maar we gingen naar huis naar de jongens.

Bruce zijn kameraad kwam ook bij ons en die is bijna de hele dag gebleven.We hebebn films gehuurd en lekker rustig op de bank gekeken.De kids hebben nog wat eerst knalwerk afgevuurd.Voor ons was het net oud en nieuw ,maar dan in een korte broek hahaha.Er mocht nu wel vuurwerk afgeknald worden,vorig jaar niet door de droogt.


Onze grote vuurwerk pakket.



Jonathan




Hard weg lopen voor het vuurwek ...hahahahaha.



En ja dan moet je het ook nog bij elkaar vegen.



En s`avonds waren we met ons 4 tjes,en toen nog het laatste vuurwerk in de lucht schieten.Wel raar dan je dan wel vuurwerk hoort in de buurt en met oud en nieuw helemaal niks,maar met 4 juli is het nog niet te vergelijken met ons.Bij ons in Nederland gaat echt wel veel meer vuurwerk de lucht in op 31 December.









Geen opmerkingen:

Een reactie posten