donderdag 5 juli 2012

Maroeska naar science camp in Lubbock

Maandagmorgen 18 juni was het eindelijk zover,maroeska naar se science camp waar ze zich heel erg op verheugd.Koffer in gepakt,tas met drinken en wat lekkers mee,natuurlijk.

Moeders in de auto met een kleine knoop in haar buik.Ze ging nu toch wel voor het eerst ergens naar toen,waar we geen weet van hadden en met wie ze daar ook was,kende we niemand van(de begleiding).Dat vond ik wel een beetje eng.

Ik wist heus wel dat Maroeska ze zich daar ging vermaken,gelukkig zijn onze kinderen daar heel gemakkelijk in ,een paar nachten van huis.

Nancy ,mijn vriendin was ook mee,dat was natuurlijk wel gezellig en vooral op de terug weg want het was toch nog een rit van 2 uur ,enkele reis.Op weg naar Texas Tech Universiteit in Lubbock.

Maar wat hebben we moeten zoeken ,om bij het gebouw te komen waar Maroeska zich moest melden.Daar hebben wij wel 45 minuten naar gezocht terwijl we er bijna waren.Zelfs gebeld en stuurde die gene ook ons nog de hele verkeerde kant op.Want de navi kon daar de weg niet vinden.?Ze zeiden wel dat kon geen een navi daar.Dus onze truus kon ons ook niet helpen tot een bepaalde punt.

Eindelijk gevonden,Maroeska opgelucht,want die zag het helemaal gebeuren dat we het niet konden vinden en dat ze ook nog niet op tijd was.Maar dat ging allemaal goed dus.

Werden we naar de slaapkamer gebracht die maroeska met een ander meisje ging delen,ze kreeg een pasje voor de deuren te openen en een sleutel van haar kamer.

Daar binnen natuurlijk even rond kijken,wou graag de douche zien op de gang enzo,maar Maroeska had geen tijd meer,ze zag genoeg meisjes die ze kende.Deze camp was ook alleen voor meisjes.
En een hele goede vriendin van haar was daar ook.

Heb haar bed opgemaakt en kon nog even knuffelen toen we alleen waren in de kamer,en weg was ze.





Maroeska en Shayna







En nu wat foto`s wat Maroeska daar heeft gemaakt.We hebben wel een dvd mee gekregen met foto`s van haar op de kamp.Maar het is een slideshow en we kunnen er geen foto`s van afhalen,jammer genoeg.




Maroeska met Leny,zij was verantwoordelijk voor deze dame`s.




Maroeska heeft ontzettend genoten heel veel leuke dingen gedaan,zwemmen en naar een amusement park.Ze heeft een rottende varken gezien ,dat vond ze heel erg .............GAAAAAAAAAAAAAAAF.............en ze heeft geleerd hoe ze uit moet reken wanneer iemand is gestorven,alleen jammer ze is de laatste stukje kwijt om het helemaal precies uit te rekenen.Ze gaat graag volgend jaar er weer heen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten