zaterdag 28 juli 2012

Vakantie in Nederland 2012 deel1

Woensdag 24 juli was het om kwaart voor 7 zover in de lucht naar Houston en van daaruit naar Amsterdam.Dinsdag eerst Zorro weggebracht naar de pet center,en daar mag hij bijna drie weken zijn.

Woensdag om kwart voor 5 eruit douchen,de rest eruit wat eten en ja dan op weg naar vliegveld in Hobbs,geen grote,maar we hebben er een.Hoeven we mooi niet naar Midland(TX) te rijden,want dat is nog twee uren reizen.

Heb nu maar ook eens foto van onze vliegreis gemaakt,vorige keer voelde ik me echt helemaal niet goed toen we naar Nederland reisde.En ik ben die gene die toch de foto`s maakt.

                                         Dit is onze vliegveld,met wel 1 gate hahahahah.




En ook nog effe een foto van onze mooie lucht



 


En deze mooie mot vlinder



Bruce al heerlijk tegen mij aanhangen in de vliegtuig  naar Houston

 



En in Houston moesten we een tijd wachten,we konden mooi in de lounche zitten.Bruce heeft nog met zijn Ipod op skype gesproken met Jasmijn .Mooi is dat toch dat het tegenwoordig met deze techniek kan,helemaal aan de andere kant van de wereld en spreken met iemand in Nederland en dan net of die persoon naast je staat.




En eindelijk in de vliegtuig naar Houston,en terwijl we wachten dat de tank vol was van het vliegtuig,werd Maroeska gevraagd om mee te komen naar de cockpit.En gelukkig had ik de camera ook bij mij,dus mee om foto`s te maken.De stoel werd naar voren gedrukt en Maroeska haar handen op de stuur en waar je gas mee geeft leggen,en een ander piloot maakt de foto`s.Nou Maroeska had niet alleen geluk,maar ik ook.Jee wat een knopjes en dat ze weten wat ze allemaal moeten doen,ze zitten met hun drieen in de cockpit.




Maar nu eens over hoe de vliegtuig van binnen eruit zag.Dat was een hele grote verwennerij zeg,niet normaal meer.Een stoel die je helemaalplat kunt laten,je kan gewoon slapen en op je zij liggen zoveel plaats dat je hebt.Maar ja dan moet je wel kunnen slapen hahahaha.......heb geen oog dicht gedaan en de rest maar een paar uurtjes.Nou kijk zelf maar en het eten was ook heel erg lekker.










Eindelijk over in totaal 11 uur en 40 minuten vliegen,en ja en daar stond Teun,die op weg was naar Amerika Hobbs,hij ging in de zelfde vliegtuig waar wij net uitkwamen.Even wat babbelen,en dan verder met de trein,ook nog bijna twee uur,naar Almelo.Daar in de taxi naar Johann`s werk om de sleutels van de auto en het appartement ophalen.Alles in de auto en dan op naar de appartement,toen waren we al meer dan 20 uur wakker.En ja dan de koffers naar boven nog geen 10 minuten binnen,Johann en ik al weer in de auto boodschappen doen.

Eindelijk brood eten was het al weer half twee geweest,en ja dan niet blijven zitten.Koffers uitpakken,en alles in de kasten hangen.In beweging blijven,anders knap je helemaal af.Maroeska had het helemaal gehad die is op de bank in slaap gevallen en lag als voor 5 uur in bed en is gaan slapen .En wij lagen voor half negen erin,we waren nu bijna 32 uur wakker.

Dit was onze reis dag ,en nu genieten dat we hier zijn,familie en vrienden zien.Over 4 dagen is het verdeeld en dan kunnen we lekker iets voor ons zelf doen.Vorig keer deden we het verkeerd,hadden we maar een halve dag voor ons zelf in die 11 dagen.Gebeurdt dus niet weer hahahaha.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten