woensdag 22 augustus 2012

Vakantie in Nederland 2012 deel 2

Nou de vier dagen hebben we dus de familie en vrienden gezien,het was gezellig en leuk om iedereen weer te zien.Omdat je met de meeste contact hebt via skype,voelt het helemaal niet aan dat je elkaar meer dan zes maanden niet hebt gezien.

Bruce heeft nog twee goede vriendinnen op bezoek gehad,hij vond leuk om hun weer te zien.

Dinsdagmorgen eerst naar de tandarst,en daarna de kinderen wegbrengen naar vrienden.Bruce heeft twee nachten bij zijn kameraad geslapen.Ze hebben niet zoveel contact,maar als we naar Nederland gaan ,dan spreken ze weer af en hebben ze het gezellig,dus goed contact.

Maroeska hebben we naar een vriendin gebracht en daar heeft zij ook twee nachten fgeslapen na veel geregel van die kant.Heel lief dat ze dat hebben gedaan voor de dame`s,zodat zij ook langer bij elkaar kunnen zijn.

Johann en ik zijn s`middags nog bij Sandra en Roy geweest,was heel leuk om hun weer te zien na anderhalf jaar.

En ja Johann en ik hadden dus mooi tijd voor ons zelf.......................dus we hebben mooi......................euh neee...............moeders is dan ontregeld als de kids er niet zijn hahahahah.
We zijn lekker rond gaan rijden ,richting Ommen,Nijverdal,Holtenberg.Wat is Nederland toch mooi zeg,wat zie je toch weer wat je hier mist,het groen ,de bomen, lekker rond kunnen fietsen,de stadt in en op een terasje zitten en wat drinken.







En natuurlijk een zoute haring eten voor Johann.




Ook wat foto`s van Maroeska en haar vriendin Joanie,toen ze bij haar logeerde.





Donderdagmiddag hebben we de kinderen weer opgehaald en daarna uit eten.We waren door Oma Buurvrouw en Tante Luana uitgenodigd,als een bedankje omdat ze hier in Amerika zijn geweest.
We zijn lekker bij de chinees geweest,lekker wokken mmmmmmmmmmmmm.





Het was heel gezellig en bedankt dame`s voor alles.En ja dan neem je weer afscheid,raar is dat hoor.

Vrijdagmiddag op naar mijn zus en haar gezin ,Dylan was jarig geweest.Leuk dat je dan wel in Nederland bent en daar naar toe kunt gaan.We hebben toen afgepsroken om zondag samen een dagje uit te gaan,Naar Burger`s Zoo.Het was een gezellige dag en wat is dat een mooi dierentuin.......nog nooit geweest ,dan moet je echt eens gaan.




 














En daarna naar het appartement waar we zaten,en samen nog wat gegeten en ja dan neem je ook weer afscheid,raar hoor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten