zaterdag 25 augustus 2012

Wat foto`s

Johann heeft in het voorjaar een golftoernooi gehad via zijn werk.Het was de eerste keer dat hij golfde en natuurlijk hebben ze de poedelprijs gehaald............dat moet je ook kunnen als team zo samen werken om daar voor te gaan.



Hier wat foto`s die Maroeska speciaal heeft gemaakt voor haar vader,lief he dat ze zo aan hem denkt.





Bruce zijn eerste ...............BIERTJE..................bij Wil en Kees.......dat zal hij nooit vergeten ook al was het een ....................maltje .................hahahhaha



Hier in de trein ....lekker op weg naar huis............Hobbs here we come.



Speciaal voor Wil,wat foto`s van mooie auto`s.Ze hadden hier een autoshow,niet te vergelijken met vorig jaar.Nu waren er echt maar heel weinig auto`s.Ik had begin dit jaar ook al gelezen dat ze bijna geen sponsors hadden.En die hebben ze dus wel nodig om zo`n weekend door laten gaan.Dus hebben ze besloten van drie dagen naar 1 dag te gaan.We waren met 20 minuten wel klaar en hebben we ook nog echt rustig rond gelopen.Gelukkig stonden er toch een paar mooie auto`s en een motor,speciaal voor Maroeska,die is gek op doodskoppen.









Omdat deze zomer meer regend dan vorig jaar en wat koeler is....ja wat is koeler hahahah......het is nu niet telkens boven de 40 graden het is nu tussen de 30/38 graden.En dat is hier wel lekker.
Zijn de buiten dieren meer in beweging.Dus nu goed opletten als je s`avonds Zorro uitlaat.We hebben op paar plekken een black widow zitten,daar wil je echt niet mee in contact komen.We hadden zelfs 1 achterthuis en die is nu dood,moet er niet aan denken als Zorro daar door wordt gebeten.

En aan de overkant bij de buren ,langs hun muur zit een Tarantula,hij/zij heeft daar een klein gaatje en komt daar elke avond eruit.

Ze zeggen dat slangen ook actiever zijn,maar gelukkig tot nu toe nog geen tegen gekomen met Zorro uit laten,moet e rook niet aandenken......1 keer was meer dan genoeg......brbrbbrbr als ik daar nog aan denk ..hahaha.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten