donderdag 11 oktober 2012

Santa Fe en omgeving deel 3

Ga hier weer verder met de zelfde dag,ik vond dat wel een mooi einde aan het vorig verhaal.

Vandaar hebben we een mooi rond rit gemaakt,richting Eagle Nest,Red River,Questa en dan weer terug naar Taos,naar onze hotel in Santa Fe.

We hebben in mooi omgeving gereden heuvels groen en dan ineens is het heel erg plat,wijden we in een groot dal op hoogte van 2700 meter.Dat blijven we bijzonder vinden .

In Red River was een oktoberfest,en daar waren wij natuurlijk nieuwsgierig na.Aangekomen,euh,euh,euh......een stuk gras veld staan dus ,tentjes met bier.
Geen curryworst,dat kan toch niet ......hahahha.....We hebben er wel 5 minuten rond gelopen en zo weer in de auto verder.

Maar op de weg van Taos naar Santa Fe,hebben wij wel een mooi stop gemaakt,een museum.We waren net pickers van de televisie.We hebben daar ook wat oude nummerborden gekocht van auto`s.Om die mee te nemen naar Nederland en dan om op de schtting te maken.








 





En dit zagen we nog op de terug weg,een bijzonder natuurlijke verschijning.Wordt genoemd                                                        De   Camel Rock





Nou dat was de einde van onze dag,we hebben nog 1 dag waar ik nog over ga schrijven,maar stop nu effe.Hoop dat jullie van dit al hebben genoten.........wij wel hahhaa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten