zondag 11 november 2012

Bruce ,Airsoft

Euh,euh,euh airsoft wat is dat.Nou dat is dus schieten op elkaar.
Legertje spelen hahahah.......Hij is met wat vrienden wezen schieten in een open veld.

Voor een paar weken terug hebben ze wat gaten gegraven om zich daar te kunnen verstoppen,want achter die kleine bosjes wordt een beetje moeilijk.

Het was voor Bruce zijn eerste keer,hij heeft geld bij elkaar gespaard en zich zelf een M5 gekocht..........neeeeeeee........... geen echt een BB gun noemen ze dat.Maar het is een replica van de echte,en je ziet het verschil doordat er een oranje dop erop zit.Het is ook nog een automaat en dat gaat op een batterij.Hij mocht van een kameraad kleding lenen.En het jasje mag hij houden en dat is een echte jas uit  het leger.Dat kun je hier dus in amerika bij een soort dumpshop van het leger kopen.

Dat is natuurlijk een mooi souvernier van hier weg.De M5 is in Nederland verboden,dus die mag hij niet meenemen.

Hij heeft ontzettend genoten,en heeft zelfs een copliment gekregen dat hij goed kon schieten,zelfs gewonnen toen hij alleen speelde tegen twee.Ja dan is een playstation 3 ook wel weer leerzaam hahahahha.

Heb natuurlijk geen foto`s tijdens het gevecht,maar wel wat anderen foto`s.



 
 
Bruce en Ryan
 

 
Max
 


En ze schieten met balletjes op elkaar,en op zich viel het wel mee hoe zeer het doet.Hij was alleen ook een keer tegen zijn wang geschoten en dat voelde hij dus wel.

Ja wat ze hier leuk aan vinden geen idee,maar ja dat hoef ook niet.Als de jongens het maar leuk vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten