dinsdag 6 november 2012

Halloween 2012

Ja dit wordt ons tweede keer Helloween.We hebben samen gelopen met Aurora,Zera,Lika en hun moeder Ina.De laatste drie zijn ook Nederlanders.Die zijn hier pas komen wonen,en ze blijven tot volgend jaar december in ieder geval.

We kennen ze al van Frankrijk,daar hebben we ze ontmoet toen wij ook misschien naar frankrijk zouden gaan,maar ja dat werd Amerika.

We zijn dit keer naar de winkels geweest,en hebben eerst in een lange rij moeten wachten.En daarna een klein winkel centrum in .En toen naar huis.

S`avonds zouden we in de wijken gaan lopen.Ze hadden tegen ons gezegd welke wijk moesten gaan,want daar werd normaal veel snoep gegeven..................euh niks dit keer.

Ach ik zei weet je wat we gaan naar de wijk van vorig jaar,dat was daar heel gezellig ,veel mensen en veel snoep....................euh ook niet wat is er toch aan de hand.

Toen in de straat waar Zera,Lika wonen,en in de buurt,nou daar was het gelukkig meer,ook sommige huizen heel leuk versierd.Er zijn mensen die doen er echt heel veel aan.

De dame`s hebben gelukkig wel genoten en daar gaat het om.Hier wat foto`s.










Het eind resultaat van langs de deuren


Wij hebben ook niet zoveel kinderen aan de deur gehad,en waarom.Bleek dat de ouders toch bang zijn dat er wat kan gebeuren.Hoorde ook dat er veel politie rond reed.

De keuken heeft dan geluk,breng de rest naar Isaiash`s kitchen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten