woensdag 5 december 2012

Opa en Oma ??????????????

Nou zullen jullie wel denken,he wat is dat ............hadden wij ook.Dat was echt niet leuk meer.We hebben echt wel over nagedacht of we het hier zouden neer zetten,want het is best wel heel erg persoonlijk en ingrijpend.Maar ja dit hoort ook bij het leven van ons hier.

Hoop ook dat jullie niet te erg oordelen hier over,we kunnen gelukkig nu er mee over weg.

We waren bijna opa en oma van een..............sugar baby...................hahahha..............en nu denken jullie weer euh waar heeft ze het toch over .

Ik ga het proberen uit te leggen,Maroeska heeft 1 dag (30 November) de hele tijd met een pak suiker gelopen ,die aangekleed was als een baby,een jongen nog wel.We zijn er nog niet uit waar het nou precies goed voor is geweest,en wat ze ervan geleerd heeft.Misschien hoe het is om voor een baby te zorgen...............hahahhaha.


Maroeska heeft er trots mee rond gelopen met "haar baby" in een bedje(mandje)S`morgens moest zij weer de deuren van de auto`s openen en ja de baby de hele tijd bij je houden ,ook als je naar de toilet moest.

Ze kreeg een briefje mee,hoe bijzonder dit wel niet is en hoe de kinderen er vanaf de kleuterschool hier naar uitkijken.Ben blij dat jullie mijn gezicht nu niet zien hahahah.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten