zondag 30 december 2012

Paar dagen San Antonio,Texas

De 26 ste zijn we op tijd vertrokken richting San Antonio,voor onze 12,5 jarige huwelijk.We hebben een hotel kamer besproken die lekker ruim is,echt een verwennerij.De reis is lekker verlopen.

We zijn met een omwegje van een uurtje eerst naar Fredericksburg gegaan,daar is het heel leuk versierd rond deze dagen.We wouden graag effe een snitzel eten...... jajajja,erg zijn we he hahaha.In de zomer hebben we dat gedaan en het smaakte heerlijk,dus op weg naar de zelfde restaurant.

Weet alleen niet wat ze  hebben gedaan in tussen tijd,een andere restaurant neergezet met de zelfde naam en uiterlijk...............want de snitzel waren echnie niet zo lekker als in onze gedachten..........dat was wel heel erg jammer.

Dus verder naar San Antonio,dat heeft nog wat langer geduurt ,het hotel heeft als huisnummer die bestaat uit 5 cijfers........maar onze navi kan maar 4 nummers invullen...........euh.euh,euh.
Het was zoeken welke kant op ,maar eindelijk na 45 minuten waren we er.

De kamer zag er goed uit,lekker ruim,voor onze een luxe,een klein bankstel, stoelen een tafel stonden erin.

Volgende dag zijn we naar San Marcos gereden ,waar een heel groot outlet is.We zijn daar in de zomer ook al geweest.Alleen hebben we toen echt niet alles gezien,maar een kwart hahahha.
Wat is het daar groot zeg ,1 dag heb je niet genoeg aan om de winkels te bekijken hoor.De kinderen zijn geslaagd hebben mooie kleding gekregen.

S`avonds hadden we een verassing voor ze,zijn we naar een Imax theatre gegaan ,en hebben de Hobbit in 3D gezien,was heel gezellig.We hebben allen genoten van de dag.

En vrijdag zijn we naar Sea World geweest,wisten de kinderen ook niet..........jajajaj we zijn 12,5 jaar getrouwd en de ene verassing naar de andere voor de kids hahahah.(daar genieten wij ook van)
Maar wat was dat gaaf om te zien,groot,kerstsfeer,lange rij voor je naar binnen kon .En een geluk met het weer,het was die dag 23 graden terwijl de dagen ervoor en erna rond de 6 graden was.

We hebben een hele gave show gezien ,genoten op het puntje van de stoel.Maroeska die in rare dingen wilt,vind ik dan hahahah.Ze gaat ook gewoon alleen want de rest is niet zo stoer.

Ben wel samen met de kids in een wild waterbaan geweest,die heb je ook in Hellendoorn,en dan kom je ook langs een waterval,en als je geluk hebt gaat die vlak voor je uit..................hier dus niet.Zit je daar en hopen dat je er niet onder komt..................nou euh,mooi pech we waren heel erg nat.Bruce liep net of hij in de broek had gepoept hahahah.Een natte lange broek vind ik ook een vies gevoel.

En ons geluk was toch ook nog dat was onze laaste schone lange broek aan hadden,dus we konden in de hotel kamer ook niet een ander aan trekken hahaha...............stond ik daar Bruce zijn broek zo droog mogelijk te strijken,de broek van Maroeska was opgedroogd..............Want s` avonds zouden wij aan de riverwalk uit eten gaan.

Daar heen gereden en zekers een uur rond gelopen........om daarna weer in de auto te stappen en eten halen bij een fastfood .De wachtijd was echt bij elke restaurant wel meer dan 45 minuten.En als je na gaat dat de ene restaurant  naast de andere staat.Het was daar ook ontzettend druk,maar zo gezellig rond deze tijd,met al die lichtjes.Dat kun je niet vast leggen op een foto.Wat is San Antonio een gezellige stad.



















 
 
 Hier is Maroeska alleen in gegaan
 



 
 
De vogels voeren,je kon eten uit een automaat halen
 


 
Vraag je aan Bruce,wil je ook een foto van mama maken
en ja en dan krijg je dit...........de arm is toch wel herkenbaar he?







We hebben paar leuke dagen gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten