vrijdag 19 april 2013

Waren we echt aan toe

Eindelijk een weekendje weg.....jajajaj ik weet het we waren nog niet eens zolang weer van Nederland.Maar het klopt de laaste loodjes wegen echt zwaar.

Onderweg zijn we gestopt in Artesia,een leuk plaatsje om te zien.....niet groot en hebben een leuk klein winkel straat met groen ja groen ..........hahhaha......        daar heb ik deze grote standbeeld op de foto gezet.





Natuurlijk een stop voor Zorro in het gehucht,het leek wel bijna een spookstadt,genoemd Hope,nou de hoop was daar echt wel gevlogen.







Na ongeveer 4 uren rijden waren bij het hotel in Alamorgordo,we hadden al een reservering gemaakt en ook dat we een hond bij ons hadden.Bleek de kamer niet geschikt voor honden,kregen we een aanbod voor een suite,voor de zelfde prijs.....euh wat doe je dan effe nadenken hoor......geen probleem natuurlijk zeg .

 




S'avonds een bed, overdag een bank,het was lekker ruim twee kamers en ook nog twee badkamers wat een verwennerij.


We zijn nog een keertje naar White Sands geweest,dat is echt nog steeds mooi het heeft iets rein,onaangetast en spiritueel.Om het te voelen moet je er zijn,We waren op deze plek ook helemaal alleen heerlijk was dat.Heb natuurlijk nog foto's gemaakt en deze kleding van de kids is bewust gekozen.Daarom wou ik er ook graag nog heen ,de blauwe lucht en het mooie witte zand als achtergrond.




 




 








En daarna wat makkelijks aan vooral Bruce en dan met de slee naar beneden,euh moeders natuurlijk ook een keer.




 

We zijn ook naar Three Rivers Petroglyph geweest,dat was heel erg intressant,dat waren tekeningen op rotsen die heel erg oud zijn.Ze zijn van Native americans die daar hebben geleefd 1000 jaren geleden.Was heele rg mooi er was een pas ,maar je mocht ook van de pad af om rond te kijken want er zijn er wel 21.000 tekeningen.Sommige heel erg duidelijk en kun je er ook wat in zien en andere zijn spiritueel bedoeld.














En daarna naar een verlaten village aan de overkant van de straat,wij er naar toe.Ondanks dat er daar zo vlak was en niks hoog groeide zagen we maar niks.Ik zei al het is een klein stukje zien we nog steeds niks na tien minuten dan gaan we terug.En ja hoor we zagen iets.....wij hadden heel wat anders in ons hoofd met wat we zouden zien,iets van een ruine...................maar dit was het.








En op de terug weg nog wat pistache noten gekocht,dit is het omgeving van de pistache en appels.Heb nog nooit zoveel verschillende smaken van pistache geproefd en gezien,ranch,bbq,lemon en nog meer.Ze zijn ook heel erg lekker.

                                                       In het hotel even bijkomen..




Hier wat foto's van het straat beeld in Alamorgordo,en nu denk je misschien wat een grote stadt moet dat zijn......nou dat valt echt wel mee......




Zondagmorgen in de auto en op naar Hobbs,we zijn langs Cloudcroft gekomen en dat is een hele leuke dorpje in de heuvels/bergen.We zijn daar al eens eerder geweest daar hebben ze een klein straatje en daar heb je het gevoel zo in een western film te lopen,alleen even de moderne dingen weg denken en zand in plaast van asfalt...............en dat is voor mij niet zo moeilijk.

Maar voor Cloudcroft gestopt om deze brug op de foto te zetten,daar ging een trein vroeger langs om naar Cloudcroft te komen............en dat ziet er eng uit hahahhaa en hoog brbrbrbrb.








En hier de kleine maar ozo mooie straatje van Cloudcroft.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten