woensdag 15 mei 2013

Hoe voelen we ons?

Na al dat onrust,en eerder terug naar huis.Hoe is het met ons ,nou ik zal eerst met de kinderen beginnen.Ze slapen slecht....liggen soms om 24.00 uur nog wakker.Maroeska ligt bijna elke nacht even tussen ons in tot ze ontspant en weg dommeld, dan gaat ze terug naar haar bed.

Ze hebben er vaak erover ,niet weten waar ze aan toe zijn.....wanneer gaan we?School niet afkunnen sluiten........een maand langer blijven gaat niet door, we zouden normaal 23 juni terug gaan....want dan konden ze nog lekker met hun vrienden nog dingen doen, maar wordt hun nu ook afgepakt.....Doordat we eerder terug gaan ,moeten ze in Nederland nog naar school,voor een anderhalve maand.

Ze zouden als alles gewoon verliep ook verdriet hebben,met afscheid nemen,maar nu gaat het op zo'n oneerlijke manier.Dat brengt stress en onrust mee en ook veel boosheid.Vandaag blijft Bruce thuis,hij is heel erg moe.Hij is helemaal er niet bij met zijn gedachten,hij luistert wel,maar slaat het niet op,vergeet veel dingen.

Maroeska is heel erg boos,die kan al helemaal niet tegen die onzekerheden.Zij heeft duidelijkheid nodig van wanneer wel.En zij reageerd het op ons af.......begrijpelijk hoor,zij moet ook ergens met haar gevoelens heen.

Het doet pijn om zo de kinderen te zien en worstelen met hun gevoelens.

En ja hoe gaat het met ons....ja we zijn ook boos, terleurgesteld hoe ze met ons omgaan.Slapen ook heel slecht.......wat willen ze,wat zijn ze van plan.

Al heel erg druk geweest,waar je normaal de maand mei voor had gehad.De garage sale in twee dagen georganiseerd...heb al heel veel ingepakt en opgeruimd..........adres wijzegingen al door gegeven vanaf mei,omdat je gewoon niet weet wanneer je terug moet.


We hopen nu maar op 1 ding en dat is dat de kinderen hopelijk toch het gevoel hebben dat ze het goed af sluiten,daar doen we ons best voor en meer kunnen Johann en ik ook niet.We gaan zondag 12 mei nog uit eten,Bruce neemt een vriend mee en Maroeska een vriendin.

Als we terug zijn en gesetteld op onze eigen stekkie weer,dan zien we wel wat de schade is voor ons allen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten