woensdag 15 mei 2013

Dans voorstelling en Formal

Zaterdag 11 mei was het eindelijk zover,Maroeska haar dansvoorstelling en Bruce zijn Formal(een  prom is dat).

Wel jammer Bruce kon niet kijken, want voor hun allebij begon het om 19.00 uur.We brachten Maroeska al voor 18.00 uur er heen,want ze moest toen al aanwezig zijn en gelukkig was de zaal ook al open....konden we mooi voor aan zitten.Maroeska had al aan ons door gegeven waar wij moesten gaan zitten,om haar goed kunnen te zien.

Wat hebben we genoten en dan niet alleen van Maroeska,maar van alles......wat een werk heeft de dans juf gehad om het allemaal zo te laten lopen.........verschillende leeftijdsgroepen en verschillende dansen,zoals ballet,tap dance,hip hop en jazzballet.

En wat ik leuk vind van de lessen....het allerbelangrijkste is de lol en plezier wat je hebt aan dansen dat staat boven de perfectie van de dans........ze heeft zelfs een meisje met down syndroom in een groep zitten.Dat is gewoon prachtig om te zien dat het kan......

We waren natuurlijk heel trots op onze meid,de veranderingen wat je ziet van de eerste dansles tot nu toe.Vrije geworden met het bewegen van haar lichaam.

En knap van iedereen om daar te gaan staan en voor een hele volle zaal te dansen,doe dat maar eens ....goed voor je zelfvertrouwen hoor.

Bruce heeft genoten van zijn Formal,alleen werd er teveel mexicaans muziek gedraaid.Hij is ook gevraagd voor een dans door een meisje die hij kent.De meiden dragen allemaal van die mooie jurken en de jongens dragen normaal gesproken een pak......Bruce is niet in een pak gegaan,maar als zich zelf....wel hele mooie kleding aan,hij zag er gelikt uit hahahahah.....en niet omdat hij onze zoon is hahhaha.

We zijn blij dat ze dit toch nog hebben kunnen doen,want hier zagen ze erg naar uit.

 
En nu de foto's
 






 
 
Onze trots
 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten