zaterdag 21 mei 2011

uitjes

We hebben al wat een paar uitjes gehad hier,de eerste week dat we hier waren werden we door engelsen uitgenodigd voor een bbq.De vrouw hebben wij toen gesproken in december toen we op de school waren voor Maroeska.We kwamen haar tegen in de eerste week in de winkel(waar we voor de zoveelste keer waren)En ze nodigen ons uit en vertelde dat er nog wat nederlanders kwamen en nog 1 engelse gezin.

We zijn wel geweest,lichamelijk hadden we/ik niet veel zin kapot ,het was best gezellig en je krijgt gelijk heel veel tips te horen.Het is wel jammer dat ze allemaal in juni vertrokken zijn naar nederland.Want met 1 vrouw kan ik het al aardig vinden,zelfde humor en probeerdt mij ook hier weg wijs te maken.Ze wil 3 jaar ervaring in een paar uur te stoppen hahahaha.

We zijn ook naar een auto race geweest hier,was leuk om te zien en wat een kabaal zeg.We zitten op bankjes lekker met elkaar te kletsen,en ineens.....................euh wat gebeurdt hier............gaan ze allemaal staan en ja hoor je rechte hand op je linker schouder en dan wordt de pledge opgezegd.............de vlag eren en dat je een amerikaan bent.Ja dan ga je natuurlijk ook maar staan en kijk je een beetje om je heen met je eigen gedachten erover....met een strak gezicht natuurlijk.

De race was leuk om te zien,en wat een kabaal zegt,wat een geweld van die motoren.




En ze hadden ook kleine auto`s ,noemen ze de dwarfs,zaten heel erg leuke tussen.Tijdens de race was het moeilijk te fotograferen.Maar we mochten ook in pit straat lopen,nou ja wat erop lijkt.


En als je een meisje bent en blond heb je soms geluk zoals Maroeska



Ze hebben genoten,we hebben het niet afgekeken,want de kids waren te moe.



We zijn ook naar de bios geweest hier in Hobbs,is niet ver van hier kan zelfs lopend ernaar toe.De kinderen zouden er al eerder heen gaan met de andere nederlandse kinderen.Ik er heen met hun om kaartjes kopen ,je staat buiten in de rij ,de kassa is aan de buiten kant.En er stond me een rij,en voordat wij aan de beurt waren ,was de film waar ze naar toe wouden uitverkocht.Dus het ging niet door.

Een week later nieuwe kansen,kregen we de tip om de kaarten eerder te kopen op de dag,dus zo gezegd en zo gedaan.Jeetje en toen betalen .........6 dollar per kaartje,geen geld zeg vergeleken met nederland.Natuurlijk is dit een klein bios,maar ja zo is het wel leuk om het vaker te doen.
Dus weer naar huis met de kaartjes,er weer heen waren we toch iets te laat niet voor de film maar voor een plek,hier heb je geen kaartje met stoelnummers.........hadden wij toch mooi nekkrap kaartjes  hahahah,maar we hebben wel genoten  van de film.En verbaasd hoeveel je toch nog verstaat zonder ondertiteling.De controle is ook heel slecht,er zaten mensen met kleine kinderen,terwijl deze film volgens de amerikaanse regering voor 13 jaar en ouder.Maroeska was ook gewoon mee.Daar kijken ze weer niet naar en met sommige regels denk je waar slaat het op.Het is hier soms zo raar.
De bios is ook klein en wat een zootje binnen zeg,hahahahahah je bent bang dat je vast blijft plakken aan de vloerkleed daar ,dus als we weer gaan gewoon je oude kloffie aan.

En we zijn gisteren omdat we het allemaal even hadden gehad uit eten geweest,de eerste keer echt,we zijn wel een keer naar Mc donalds geweest maar dat is niet uit eten.Naar de chinees met een buffet.Het zeg er goed uit het eten aardig wat keus,wel een soort vlees maar op verschillende manieren gemaakt,zoals kip met honing,kip met weer andere soort kruiden,mosselen,groente ,rijst en bami.Kippepootjes,spare ribs,soep ,kroeppoek en na ijsje ,fruit,vla en pudding.Het smaakte best goed ,dat gaan we zekers nog een keer doen.En het mooiste was het betalen hahahaha,het eten en drinken met fooi was samen omgerekend naar euro`s.............35 euro............ dat waren we kwijt met ons viertjes,niet normaal toch.

Nou dat waren ons uitjes hier in Hobbs,en vanmiddag hebben we weer een bbq bij de buren,ik maak een koude salade van macaroni.En we hebben in juni ook weer een bbq ,maar dan van Joann`s werk en wat verder weg,we moeten naar Lubbock en voor Lubbock is een grote park.

En volgend weekend gaan we met ons 5 jes een weekend weg,twee nachten in een hotel.Verslag volgt dan wel.

Groetjes Miranda
En bedankt dat jullie het lezen en van genieten.

2 opmerkingen:

  1. Nou, jullie vermaken je wel zie ik! Uitjes genoeg! Maar wat een lage prijzen zeg, zoals naar de bios en dat etentje! Dan is het ook leuk om wat vaker zoiets te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk Miranda De kinderen en jullie maken heel wat leuke dingen mee.
    Wat is het goedkoop om naar de film te gaan of uit eten.

    Gré

    BeantwoordenVerwijderen