zaterdag 7 mei 2011

Zorro

Nou ja zijn indrukwekkende en avontuurlijke reis hebben jullie al gelezen.Wat zielig voor hem en helemaal niet begrijpen wat er gebeurdt.Wat waren we blij dat we Zorro uiteindelijk uit zijn bench mochten halen.En hij ook.Wat een dorst had hij zielig gewoon,Zorro wou toen het water wel direct uit het flesje halen.

Maar hij was gelukkig bij ons en in de auto naar het hotel.Daar aangekomen Johann en ik op zoek naar een winkel voor eten voor onszelf en voor Zorro,want zoals je al had gelezen werd dat weg gegooid.
Zorro was helemaal blij met het eten en water,ik heb echt moeten verdelen met water,want hij dronk bijna halve liter in een keer en wou nog meer.Dat kan natuurlijk niet want dat is niet goed.

En ja volgende dag in de auto op weg naar Hobbs,dacht dat zal hij wel niet leuk vinden in de auto,dat vond hij thuis ook nooit wat aan.Maar Zorro was zo moe dat hij heerlijk ging slapen in de auto


Lief he zo moe was hij van alles,en had natuurlijk ook mooi de ruimte over om zo lekker te liggen.
Zorro is wel bang dat hij weer alleen wordt gelaten,als 1 van ons weg gaat loopt hij best wel te piepen ,maar het wordt al minder.En waaks dat hij hier is,hij past goed op ons.Slaat aan laat duidelijk horen dat hij er is.
Zorro begint het hier ook al best te vinden,hij geniet van de vloerbedekking,ploft letterlijk overal neer om te slapen.Hij loopt je achterna en ga je stil staan ,hoor je achter je plof .........en ja hoor daar ligt hij al weer.

Zorro kan heerlijk door het huis rennen en lekker gek doen,achter thuis ook.Overal gras,een groot feest want denkt dat hij nu ook achterthuis alles mag doen .Want in enschede is hem geleerd op gras zijn behoefte doen,en wij hadden achterthuis geen gras en daar deed hij ook niks.Dus hij doet heel goed wat hem geleerd is hahahahah...........dus Zorro goed in de gaten houden als hij wat doet en erop reageren dat het niet kan,gelukkig luisterd hij daar wel naar,als we het zien .

Gisteren hebben we gelachen om hem,Johann eerst achterthuis ging de sproeiers aan,en eentje doet het niet goed en er komt een dikke klein straal uit.Zorro had een hele dikke nek en te grommen van wat is dat hahaha,hij kan soms heerlijk dullig doen .

En gisteren stond hij bij de vuilnis bak en lekker met zijn staartje te wapperen.....en dan ineens achterom kijken van wat is dat....weer zwaaien....hee wat voel ik....nog een keer en echt zovan wat is daar toch......kwam de dul met zijn staart tegen een stukje vuilnisemmerzakje ahahahaha.

We hebben het gevoel dat hij zich hier wel lekker voelt ach zijn gezinnetje is bijelkaar en dat is belangrijk voor hem op zijn tijd zijn eten en drinken,uit gelaten worden en er wordt ook nog met hem gespeeldt,wat wil Zorro nog meer niks dus.

Alleen ik ga hem zo wel plagen,ga hem lekker wassen...hahahaha ik heb nu al lol....Zorro niet als hij het wist hahaha.

5 opmerkingen:

  1. Fijn dat Zorro het naar zijn zin heeft. Ach waar zijn roedel is daar is hij ook en dan is het natuurlijk goed

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt voor je berichtje.....maar wie heeft het geschreven ?hahahahah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, wat is het toch ook een schatje!! Fijn dat hij het al naar zijn zin heeft daar. Maar inderdaad, waar zijn gezin is, daar wil hij ook zijn.

    Groetjes,

    Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach die arme Zorro, hij zal het zwaar hebben gehad tijdens die reis! Gelukkig voelt hij zich nu weer lekker op zijn gemak!
    Groetjes, Alian.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach die arme Zorro, hij zal het zwaar hebben gehad tijdens de reis. Gelukkig dat hij nu al veel beter in zijn vel zit!
    Groetjes, Alian.

    BeantwoordenVerwijderen