vrijdag 24 juni 2011

An Amazing belevenis

Gisteren de tweede verjaardag die we hier vierde,was van Johann.S`morgens samen met Maroeska wat versierd en daarna met ons 3 tjes,Johann wakker gezongen en zijn kado`s gegeven.

En toen we allen klaar waren in de auto naar Carslbad,op naar de grootste grot van de wereld.De weg er heen was natuurlijk wijds en kaal,en ineens zagen we heuveltjes ,meer groen,en dat een uur rijden van onze huis af.We reden door Carslbad en zeiden tegen elkaar hier gaan we ook een keer rondlopen en shoppen zag er heel leuk uit.Knusse dan Hobbs.

We waren er bijna en zag een leuk klein plekje met wat winkeltjes,echt niet groot maar zag er heel leuk uit .We waren net door Carslbad gereden,dus even stoppen hier.Wel een beetje western achtig zag het eruit.






En even was het ook nog heel spannend zeg............................heb me daar toch met een beer gevochten Brbrbrbrbrbbrb..............................maar heb natuurlijk gewonnen.


En daarna weer in de auto op naar de grot.Onderweg zagen we dat het hier best gebrand had,er was in Carslbad veel natuurbranden geweest.En ondanks dat het heel jammer voor de natuur en de dieren is,geeft het wel bijzondere plaatjes.





En toen de grot in,we zijn met de lift naar beneden gegaan,we gingen 750 feet naar beneden.En dat kon je vergelijken met een flat van 72 verdiepingen.We waren binnen een minuut beneden.Ik had de oren dicht gedaan door het snelle verschil van luchdruk.En dan gaan de deuren open en kom je in een groot vertrek,en dan heb je al van.............ooooohohohohoohohoh.................

En dan begin je aan je wandeling,wat is dat ontzettend mooi zeg,en giga grot het is niet uit te leggen hoe groot het daar beneden is.En wat je allemaal ziet en wat water met steen kan doen en mineralen.Elke kant wat je op kijkt zie je weer wat anders en de ene is mooier dan de andere.We hebben nog nooit zo mooi iets gezien.En had gelijk dit wil je toch iedereen laten zien,zoiets moet je gezien hebben.Zal proberen de mooiste foto`s te plaatsen.





We hebben zoveel foto`s gemaakt,kan ze echt niet allemaal plaatsen.........maar deze nog wel even dit is echt wel een heel bijzondere steen................zo mooi hadden we nog niet gezien..................met zoveel mooie kleuren..........................hahahaha



En deze ook nog even


We hebben heel erg genoten en onze jarige ook,het is/was super


En na anderhalf uur sta je weer buiten,maar je hebt niet in de gaten dat je er zolang rondloopt omdat elke hoek of gat iets byzonder is.Het is zeker voor herhaling vatbaar.

En dit zagen we ook nog op de terug reis,een gebouw zo aan de straat en verder niks.Een Apache Canyon Trading Post




En op naar Hobbs ,we gingen ook nog uit eten.We hadden afgesproken met een collega van johann.Daar kan johann heel erg goed mee vinden ,en die hadden we uitgenodigd.We waren net op tijd bij de restaurant,we hadden een bordje gemist,of was er niet richting Hobbs.En ja hier is verder niks tussen de stadt geen kleine dorpen ,en zijn ze er wel dan is dat gewoon 1 straat en ja daar rij je al op.Dus ergens afslaan en terug gaat niet hahahah.Dus we zijn met een klein om weg thuis gekomen(van een uurtje maar)......................ach de natuur is zo mooi dan kijk je maar om je heen............................links kale vlakte en droog ................................recht ach ook kale vlakte en droog..........................voor je jaa je raad het al kale vlakte en ook droog...hahahaha

Eindelijk bij de restaurant en hopen op een wat normale maaltijd.Want een restaurant zonder hamburgers,vette kip,zelfs vette garnalen en patat kennen ze volgens mij hier niet,ja of het is mexicaans.Het vlees wat ik had was wel mager ,het ging en wat gekookte groente niet teveel op bord,want dat is gezond hahaha(gelukkig had ik ook nog wat salade).En had me daar een drapje erbij,het leek wel babyvoeding................en weet je zo smaakte het ook nog brbrbrbr.

En heb je een bord leeg,komen ze die al weg halen Terwijl de rest nog eet.Daar moet ik echt wel aan wennen,om eerlijk te zijn vind ik dat niet prettig.Er was nog 1 aan het eten,komt ze al weer of we de rekening willen ,of nog iets anders.Nou de rest had wel zin een toetje.De collega van johann zat nog sla te eten en in de andere hand al de dessert kaart hahah.............In de bediening zijn ze wel heel snel.Maar volgens mij is dat de enigste werk plek waar het zo is,want verder zijn ze heel rustig en heel laaaaangzaaaam.

Nee het uit eten gaan vind ik hier niet zoveel aan,of je gaat waar ze een buffet hebben dan komen ze niet zo aan de tafel.

Het was een geweldige dag met een hele byzondere ervaring en het heeft bij ons 4 tjes echt indruk achter gelaten.

1 opmerking:

  1. Prachtige foto's Miranda, jullie hebben weer heel wat gezien!
    Dat ze de borden in een restaurant zo snel weghalen vind ik ook raar hoor. Je krijgt dan het idee dat ze je snel weer weg willen hebben of zo!

    BeantwoordenVerwijderen