maandag 8 augustus 2011

Hobbs august nites 2011

Dit weekend was er groot feest in Hobbs,we zijn er s`middags heen gegaan en wat was het warm rond de 40 graden haast geen wind.Nou je kunt wel na gaan zweten op plekken dat we niet eens wisten dat het kon hahahaha.

We hebben heel veel mooie auto`s gezien de meeste kwamen uit Hobbs,maar ook uit de omgeving zoals Carslbad,Roswell,Jail.Dit is/was een grote happening in Hobbs.En politie aanwezig,of het een hele grote festival was.Je voelt de dominatie en de macht van de politie gewoon,een raar ervaring is dat.

We zijn er s`avonds weer geweest,want toen was er zingen ,liedjes van de Beach Boys,er waren twee bandleden die vroeger ook met de beach Boys opgetreden hadden.Het is niet echt onze muziek,maar als je daar zo staat en er wordt live gezongen en sommige liedjes ken je ook,is dat heel gezellig.Dat is best genieten,dat vonden de kids ook vooral Bruce hahaha(dus niet).Maroeska heeft nog meegedaan met een hoela hoep wedstrijd,en later hebben ze de hoela hoep weggegeven,Maroeska heeft er nu ook 1.

En heerlijk een goede moeder uit gehangen echt mijn taak volbracht....................lekker mee zingen en ook nog even wat dansen op de plek.....en dat vond Bruce zo leuk......euh......nee...............ik kon het niet laten om hem daar mee te plagen, heerlijk is dat soms hahahha.

Er was s`avonds nog meer politie aanwezig zeg,zoveel zie je echt bij ons niet rondlopen en moet je nagaan dat met zulke feesten geen alcohol wordt geschonken want dat mag niet.En heb je ze rondlopen met kogelvrije vesten aan.Ja dat straalt wel wat uit.

En wat je nog meer ziet rondlopen,kinderen,grietjes van een jaar of 14/16 met de zelfde kleren aan,dan kun je de rest wel invullen .En dan zie je een grietje van 16 jaar ,zekers niet ouder,half aangekleed met weet ik niet hoeveel tattoos.Ja dan wordt je ook wel even bewust dat het hier met de jeugd ook heel anders kan gaan.

Het was een super feest,lekker rustig en heerlijk meegezongen en soms gedanst,Maroeska lekker met haar hoela hoep oefenen,en Bruce ja die verveelde zich en dan een moeder waar hij zich soms voor schaamde.En ja Johann en ik hadden meer lol hahaha.

Zal wat foto`s plaatsen van auto`s








En hier  foto`s van de politie die duidelijk aanwezig waren



En nu wat foto`s van de avond







En nu de laatste foto,die is speciaal voor de heren





1 opmerking:

  1. Wat mooi al die oude auto's Ene die Bruce heeft het maar zwaar hoor met een moeder die danst op straat:)

    BeantwoordenVerwijderen