zondag 2 oktober 2011

Hobbs Eagle football,homecoming

Vrijdag 30 september voor het eerst naar Football van de high school hier in hobbs.Er was een amerikaanse collega  van johann mee,Myron en een vriend van hem.Het vriendinnetje van Maroeska ging ook mee.

Het begint best met veel spektakel,een groot muziekband aanwezig ,ook van de high school.En er wordt een klein kanonntje afgeschoten ,maar geluid van een hele grote.We schrokken echt wel als die afging,en als ze een touchdown hadden gemaakt werd de kanonnetje weer afgeschoten.

Het spel vonden we zelf niet veel aan ,snapte het niet helemaal hahaha.Maar zag de spanning ook niet .

Wat ons wel de aandacht trok was de schoolband,zeg wat waren die goed en die gaven een mooie show .De band bestaat uit ongeveer 200 leden.En in de rust gaven ze een show weg op het veld,dat was echt genieten ,door elkaar lopen,met vlaggen zwaaien.Daar kom je voor en niet voor de spel hihihi.

En met de tweede helft speelde de band heel veel en een kleine show erbij,en natuurlijk heel wat cheerleaders aanwezig.De band trok de tweede helft ook de aandacht,en toen die eindelijk uitgespeeld waren en de tweede helft ook bijn afgelopen was.Zag je dat het publiek vertrok en niet meer bleef voor de spel,en wij ook.De Hobbs Eagle hebben ook verloren met 21/50.

Maar het was leuk om dit ook mee te maken,het is hier een grote happening als ze moeten spelen,veel uitje heb je hier ook niet.

Bruce heeft lekker rond gelopen op zoek naar vrienden van school,en tegen 21.00 uur weer terug zijn bij ons.En toen zijn we ook met ons allen vertrokken.





     




                                  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten