dinsdag 22 november 2011

American Education week ,bij Maroeska op school

Van maandag 14 november tot en met vrijdag 18 november,hadden ze bij Maroeska op school een American Education week.Dat ging over de verschillende culturen wat ze in New Mexico hebben.
Ze hadden een project over indianen,de kindere konden uit zieken over welke indianen ze gingen doen.Maroeska had de pueblo indians gekozen.Ze moest vertellen over hoe ze leefden en waarvan,en hoe hun behuizing eruit zag,en dan na maken.En een soort collage maken.Maandag de 14 november moest ze het afhebben.Ik was op tijd op school met mijn camera,kon ik mooi foto`s maken van haar speekbeurt.Nou niet om Maroeska,maar wat heeft ze het goed gedaan,ze vertelde wat ze wist uit haar hoofd ,luid en duidelijk en weet je ook nog allemaal in het engels.Toppie hoor en nou dat vond de juf ook,Maroeska was de enigste van de klas die het zo uit haar hoofd kon,en ook echt wat wist te vertellen.Weet niet wie er trotser was wij of Maroeska hahaha.






              En hier een foto van wat de rest van de klas heeft gemaakt van de indianen.




Ze hebben de rest van de week nog veel geoefend voor vrijdag,want dat was de grote dag .Kregen we een voorstelling over alle verschillende culturen in New Mexico,er werd gezongen,gedanst en vragen gesteld aan het publiek.En wat het mooiste was,iedereen had een deel,en of je nu kon zingen of niet dat maakte niet uit.Er waren zelfs zeer valse solo`s hahaha,maar gewoon super dat je het wel mag doen.En niet alleen als je goed kunt zingen.Iedereen hoort er echt bij.Hier gaat het echt om samen te doen.

Samen met een ander moeder hebben wij veel geholpen op die dag,eigenlijk waren we ook d ehele dag op school aanwezig.Ik vond het heerlijk dat ik er zo bij kon zijn ,bij Maroeska.

En dit is de klas van Maroeska met haar juf,ze moesten vrijdag allemaal als een indiaan,mexicaan of western cowboy(girl) gekleed zijn.



                                               En wat foto`s met haar vriendinnen.




                                         En nu gewoon wat foto`s van de kids uit haar klas.




En daarna naar de cafetaria(kantine) waar de voorstelling werd gegeven.Dat was heel mooi om te zien,heb er goed van genoten.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten