dinsdag 22 november 2011

American Education week ,bij Maroeska op school ,deel 2

Daarna heb ik samen met een ander moeder,Sharon, samen de pinjata`s gevuld met snoep,1 voor de jongens en 1 voor de meisjes.Er was meer dan genoeg snoep zeg,we konden niet alles erin krijgen.Daarna hebben we samen met de kinderen sombrero`s gemaakt,van koekjes en een snoepje.

En toen dat klaas was,eerst alles opruimen en dan ons kaar maken voor de tafels te dekken in de cafetarie(kantine) voor al het eten wat er gebracht werd.Nou daar was ook aan overvloed aanwezig zeg.We mochten ook mee eten,er was van alles wat we niet kenden hahaha,heel veel mexicaans eten.ook wel logich wat het heette ook New Mexican fiesta........nee geen siesta hahaha.......






En toen eerst gingen ze wat anders doen,ze mochten achter de pc en lekker even wat voor zich zelf doen.



Ja toen was er tijd om weer wat te eten,het ging die dag alleen maar eten en nog eens eten .Oooh wat hebben we het slecht op school zeg hier.








Hierna gingen de kinderen terug naar hun klas,konden we alles opruimen en klaar maken voor de pinjata.En dat was de laatste van die dag.







Ze hadden dus ieder zijn eigen pinjata,de jongens en de meisjes,maar we hadden nog zoveel snoep over .Dat we op laatst de overgebleven snoep op de grond hebben gedaan ,en toen mochten ze allen erop af. Het is wel sneu voor de kids ze zagen voor het eerst snoep.Wat waren ze snel en wild hahhaa.





De foto`s zeggen genoeg hoe die dag was............................GEWELDIG



Geen opmerkingen:

Een reactie posten