zondag 2 december 2012

Presentatie over onze mooie Nederland

Nou was de klas van Maroeska aan de  beurt,om wat over Nederland te vertellen, de verschillen.
Zoals hier betaal je geen wegenbelasting,alleen een bedrag 1 keer in het jaar en dat was voor onze auto 70 dollar.Het verschil wat de bezine kost,hier betaal je voor een Gallon(iets meer dan 3 liter)
$3,56,en in Nederland bijna $10.00.Nou daar schrokken ze wel van.

En over hoe groot New Mexico is en hoe vaak past Nederland daar in,en over de grote verschil  van Hobbs en Enschede,en hoe veel mensen er wonen.Nou daar schrokken ze natuurlijk van.

Weten jullie het nog want ik heb dat al eens geschreven,zal jullie geheugen even opfrissen.
Nederland past 7,5 keer in New Mexico,Hobbs is groter dan Enschede,Hobbs heeft 44.000 inwoners en Enschede sinds februari 2012............157,943 inwoners.Ze vielen bijna van de stoelen af hahahah.

Over fietsen en eten hebben we ook gehad en de verschillen op school.En daarna vragen,en ze wouden in ieder geval graag weten waar het beter was Amerika of Nederland.Heb ze maar niet echt gezegd wat ik voel en denk hahahhaha........Maar dat Amerika goede dingen heeft en ook Nederland....en dat klopt ook natuurlijk.......maar als we alles bij elkaar optellen geeft mij toch maar onze kikkerlandje hoor.









Ze hebben daarna wat kaas gehad,en ja dat is toch echt beter dan de Amerikaanse kaas......en dat vinden ze zelf ook.....en wat appelhapjes die ik gemaakt heb.

Toen wouden ze graag wat Nederlandse woordjes leren,Maroeska en Zera hebben geholpen.En wat Franse woordjes,want Zera heeft aantal jaren in Frankrijk gewoond.Haar vader werkt bij het zelfde bedrijf als Johann.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten