donderdag 15 november 2012

Foto`s

Heb 1 november geholpen met de fundraising voor Isaiah`s soup Kitchen,en ja hoor dan kom je ook gelijk in de krant.En dan wordt je aangesproken op school,en dat vind ik ook heel erg leuk,die aandacht hahahaha.Loop ook dan met een pen om handtekenings uit delen.......hihihihih.

 
 
Erna,Nancy en ik
 



We hebben wat sinterklaas snoep......euh niet veel hoor hahahha.........Denk dat we het net redden voor drie klassen..............We hebben meer als genoeg,ga in twee klassen op Maroeska`s school weer hebben over sinterklaas .En Bruce wil ook wat pepernoten meenemen voor zijn klas.



Gisteren ,woensdag 14 november,druk geweest met bakken.En ja dat vind ik heel erg leuk om te doen....euh nee niet helemaal ..........maar het is voor een goed doel.Van Bruce zijn school belde ze me van weekend of ik wel wat dessert wou maken,ze hebben een feestje voor de straight students ,en dat zijn 85 studenten......euh moet ik zoveel maken pfpfpfpfpf.....nee gewoon wat ....oke .En ook nog voor Maroeska`s klas heb ik wat appelhapjes gemaakt.Ik ga daar straks  heen en vertellen over Nederland en neem ook nog wat kaas mee voor ze.En van de rest heb ik voor onzelf een appelgebak gemaakt.

Maar ja natuurlijk moet er ook wat mis gaan......Ze hebben hier een cake dat nooemen ze Angel Food,had gehoord moet heel lekker zijn.Nou dat ga ik dus ook maken,lezen wat je nodig hebt,hoe warm de oven en hoe lang.....goed verdeeld over twee bakken.......Allemaal netjes gedaan.

Na 5 minuten .....hmhmhmhm wat ruik ik......er verbrand hier iets....kan niet de cake zijn zit er net in ....Toch maar kijken .....oohohohoh wat zie ik gaat allemaal over heen hoe kan dat nou zeg..........Euh laat ik de verpakking toch maar eens pakken en alles lezen...............euh,euh,euh je hebt een speciale Angel Food pan nodig en laag in de oven zetten.....anders gaat alles er over heen ........hahahha.....Dus wat heb ik geleerd.........goed lezen....en de voordeel hier van is...........De oven is goed schoon hahahah...........onze keueknprinses.




zondag 11 november 2012

Bruce ,Airsoft

Euh,euh,euh airsoft wat is dat.Nou dat is dus schieten op elkaar.
Legertje spelen hahahah.......Hij is met wat vrienden wezen schieten in een open veld.

Voor een paar weken terug hebben ze wat gaten gegraven om zich daar te kunnen verstoppen,want achter die kleine bosjes wordt een beetje moeilijk.

Het was voor Bruce zijn eerste keer,hij heeft geld bij elkaar gespaard en zich zelf een M5 gekocht..........neeeeeeee........... geen echt een BB gun noemen ze dat.Maar het is een replica van de echte,en je ziet het verschil doordat er een oranje dop erop zit.Het is ook nog een automaat en dat gaat op een batterij.Hij mocht van een kameraad kleding lenen.En het jasje mag hij houden en dat is een echte jas uit  het leger.Dat kun je hier dus in amerika bij een soort dumpshop van het leger kopen.

Dat is natuurlijk een mooi souvernier van hier weg.De M5 is in Nederland verboden,dus die mag hij niet meenemen.

Hij heeft ontzettend genoten,en heeft zelfs een copliment gekregen dat hij goed kon schieten,zelfs gewonnen toen hij alleen speelde tegen twee.Ja dan is een playstation 3 ook wel weer leerzaam hahahahha.

Heb natuurlijk geen foto`s tijdens het gevecht,maar wel wat anderen foto`s.



 
 
Bruce en Ryan
 

 
Max
 


En ze schieten met balletjes op elkaar,en op zich viel het wel mee hoe zeer het doet.Hij was alleen ook een keer tegen zijn wang geschoten en dat voelde hij dus wel.

Ja wat ze hier leuk aan vinden geen idee,maar ja dat hoef ook niet.Als de jongens het maar leuk vinden.

donderdag 8 november 2012

Bruce

We kregen vandaag post voor Bruce ,en niet dat we trots zijn...........moet ik het wel gelijk hier plaatsen hahahaha.

Eerst kwam hij met een papiertje van school,hij had een beloning gekregen omdat hij de eerste negen weken heel goed heeft gedaan en goede cijfers heeft.Wat snoep gekregen en nog twee belangrijke papiertjes .........hier de foto




En we kregen vandaag over de post een brief,blijkt dat een uitnodiging te zijn voor Bruce,om de volgende schooljaar in California te doen.......een technische opleiding.Blijkbaar doet hij het zo goed,dat ze hem al uitnodigen voor een opleiding.En trots natuurlijk niet hahahha....................apetrots zijn we......wij lopen naast de schoenen.




dinsdag 6 november 2012

Vulcano party

Zaterdag 3 november met wat vriendinnen van Maroeska een vulcano party.Ze gaan dan van ijs een vulkaan maken ,lava van choco,aardbeien saus.....wat nootjes,een kers en natuurlijk slagroom.

Nou dat vonden ze wel lekker,Shayna,Lika,Zera en Maroeska waren er.Twee konden niet.

Het was gewoon gezellige paar uurtjes.En hier het resultaat van de vulkanen.









Halloween 2012

Ja dit wordt ons tweede keer Helloween.We hebben samen gelopen met Aurora,Zera,Lika en hun moeder Ina.De laatste drie zijn ook Nederlanders.Die zijn hier pas komen wonen,en ze blijven tot volgend jaar december in ieder geval.

We kennen ze al van Frankrijk,daar hebben we ze ontmoet toen wij ook misschien naar frankrijk zouden gaan,maar ja dat werd Amerika.

We zijn dit keer naar de winkels geweest,en hebben eerst in een lange rij moeten wachten.En daarna een klein winkel centrum in .En toen naar huis.

S`avonds zouden we in de wijken gaan lopen.Ze hadden tegen ons gezegd welke wijk moesten gaan,want daar werd normaal veel snoep gegeven..................euh niks dit keer.

Ach ik zei weet je wat we gaan naar de wijk van vorig jaar,dat was daar heel gezellig ,veel mensen en veel snoep....................euh ook niet wat is er toch aan de hand.

Toen in de straat waar Zera,Lika wonen,en in de buurt,nou daar was het gelukkig meer,ook sommige huizen heel leuk versierd.Er zijn mensen die doen er echt heel veel aan.

De dame`s hebben gelukkig wel genoten en daar gaat het om.Hier wat foto`s.










Het eind resultaat van langs de deuren


Wij hebben ook niet zoveel kinderen aan de deur gehad,en waarom.Bleek dat de ouders toch bang zijn dat er wat kan gebeuren.Hoorde ook dat er veel politie rond reed.

De keuken heeft dan geluk,breng de rest naar Isaiash`s kitchen.

Moeder en dochter uitje

Eindelijk was het zover zaterdag 27 oktober,Maroeska en ik samen weg naar Lubbock in Texas.
Dat is ongeveer  twee uurtjes rijden......en ik vind het niet zo leuk om naar Lubbock heen te gaan.......je voelt dat je de tijdgrens overgaat.........in eens een rimpel meer,je voelt je lichaam naar beneden zakken ................maar als je terug gaat heerlijk gevoel is dat hoor....rimpel weg je zit ineens rechtop in de auto en hebt een overvloed aan energie....en dat een uurtje verschil dit allemaal kan doen hahahaha.

Euh nou effe serieus,het was heel gezellig om samen met Maroeska weg te zijn,haar heerlijk alleen voor mij.Soms is dat ook nodig 1 van je kinderen gewoon een weekend alleen voor jezelf.

We hebben heerlijk geshopt,kleding gekocht voor ons allebij.
Winkel in en uit.

Later naar onze hotel,een mooi kamer.Lekker samen op bed hangen,Maroeska die tegen mij aan ligt of over mij heen........genieten!!!!!!!!!!!!!

We zijn uit eten geweest,naar Golden Corral,we wouden daar heen alleen maar om de chocolade fontein...........hahahha.En daar hebben we ook goed van genoten.....want ze hebben hier vet,kalorie vrije choco........wat een geweldig land is dat ................euh neeeeee ze maken hier alles beter dan het is...........maar wel lekker met aarbeien(dus gezond) en marsmallow..........mmmmmmmmm.

En daarna natuurlijk terug naar het hotel en hebben we lekker deel 2 gekeken van Edward en Belle.
Samen in bed,Maroeska tegen mij aan......wat wil je nog meer.

Het was een fijn weekend samen.Bedankt meisje.